|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για κάνε μια αναζήτηση στο forum και θα δεις οτι δεν του φτάνουν οι ταμπλέτες (οχι ταμπελίτσες βρε τι τρώει τις πινακίδες?
![]() ....αγγουράκι, λαχανάκι κλπ κλπ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λάθος έκανα ταμπλέτες ήθελα να πω ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο ψάρις σου είναι απίθανο να φταίει ...
τα σαλιγκάρια είναι απίθανο να σου το κάναν αυτό ... από ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι έλλειψη καλίου ... και κλασικό σάπισμα φίλου ... η ανούμπιες είναι τρομερά ανθεκτικά και σκληρά φυτά ... πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να τα φάει κατά αυτόν τον τρόπο ... και σίγουρα όχι όσο τα φυτά είναι υγιεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λογικά αυτά που λες,το ότι το έτρωγε χθες ίσος έτρωγε το σάπιο μέρος του φύλου,δεν ξέρω έχουν τυπωθεί τελικά όλα τα "σενάρια"αυτά όλα τα σκέφτηκα κ μόνος μου,το θέμα είναι ποιο απο ολα ειναι το σωστό!μήπως μερικοί κάνουν υποθέσεις κ δεν γνωρίζουν ακριβός τι είναι κ μπερδεύουν την κατάσταση?εγώ πάντως μπερδεύτηκα μάγκες!!!
|
|||
|
|||
![]()
-Αρχικα βγαλε τον πλεκο απο μεσα....και παρατηρησε πως θα παει το φυτο με το περασμα των ημερων...
υ.γ. εννοειται οτι συνεχιζεις την λιπανση-ρουτινα που ειχες ![]() ή ...βγαλε το φυτο σε αλλο ενυδρειο -αν υπαρχει-και κρατα τον ψαρή... ![]() ![]()
|
|