|
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια κατεψυγμενα σε ποια super εχεται δει ρε παιδια?εχει υποψιν του κανεις αν παιζουνε σε AB?
|
||||
|
||||
![]()
ακου εκει θα αγορασω κατεψυγμενα σαλιγκαρια
![]() ![]() ![]() α ρε καλαματα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πάρε καμιά 50αριά και βλέπεις στην συνέχεια
Κώστα που κολλάει η Καλαμάτα?βγάζει σαλιγκάρια? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε αμα εχεις μεγαλωσει επαρχια και μετα ψαχνεις στα super market για σαλιγκαρια αθηνα σου φαινεται καπως
|
||||
|
||||
![]()
σημερα κατορθωσα να βαλω τις πετρες σας βαζω δυο φοτο που εβγαλα πολυ πολυ γρηγορα και πριν ξεθολωσει καλα το γενικο στησιμο καπως ετσι ειναι και τωρα απλα εχω αλλαξει θεση σε μερικες πετρουλες περιμενω τα σαλιγκαρια δευτερα να διαμορφωσω και την αλλη πλευρα!
εχει δρομο πολυ ακομα αλλα νομιζω οτι καλα μου κατσανε οι πετρες ![]() ιδιαιτερα το οτι μπορεσα και εκριψα το ενα μπαστουνακι και τον θερμαντηρα! στην αλλη γωνια λεω να μπει κανα crinum εχω την εντυπωση οτι με τοση πετρα για τα julido μονο δεν θα τα ξαναδω ποτε απο το πρωι στριφογυρνανε στις σπηλιες και δεν βγαινουνε ουτε cm ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφες πετρες και ωραια στημενες...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |