|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι εχω μια εμπειρια στο θεμα απλα δεν ξερω τα ψαρια της ταγκανικα και τους συνδιασμους!
ωραια προχωραω με το στησιμο αμα εχει καποιος multies για δωσιμο και εκτος αθηνας σφυραει! σαββατο παω ερμη να δουμε με το στησιμο των πετρων βαριεμαι την διαδικασια του φελιζολ τρομερα τωρα,εχει αμμο ετοιμο το τωρινο στησιμο και αντε τωρα να την αδειασεις και να βαλεις φελιζολ σκεφτομαι για κατι τετοιο http://www.votsalo.net/productDetailsGR.asp?id=164
|
|||
|
|||
![]()
Μπορω να σου δωσω εγω multies αν θελεις!!Τα πρωτα τεσσερα απο την πρωτη γεννα ειναι σχεδον δυο μηνων και 0,5εκατοστα περιπου!!!υπαρχουν και αλλα απο τις επομενες γεννες αλλα ειναι πολυ μικρα ακομα σε περιπτωση που θελεις πιο πολλα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια φιλε μου οταν στηθει ξαναμιλαμε να σε καλα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οκεικ!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |