|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ συνεσταλμένο θα έλεγα.Ελάχηστα γυρνάει μέσα στο κλουβί του.
Φαντάσου οτι το κλουβί είναι τρίπατο και στον τρίτο "όροφο" πήγε μία φορά μόνο. |
|
||||
|
||||
![]()
σε τι θερμοκρασια βρισκεται?? πολυ υπνος και νωθροτητα θυμιζουν κατασταση χειμεριας ναρκης.....
και επειδη το αγορασες προσφατα...στο πετσοπ σε τι θερμοκρασια ηταν? (μηπως ηταν σε καποιο δροσερο υπογειο για παραδειγμα..)
|
||||
|
||||
![]()
σε τι θερμοκρασιες το χεις?
|
|||
|
|||
![]()
φιλε λογω εποχης θα κοιμαται συνεχεια.23 ωρες ευκολα.τα ροκανιδια τα παιρνει για να φτιαχει φωλια.βαλτου και μια χουφτα βαμβακι ισως περισσοτερο και θα εκπλαγεις με αυτο που θα κανει,πιστεψε με καντο.το καλοκαιρι βαλτου φυλλα πλατια και δες τι θα κανει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το σκυουράκι όταν το πήρα μου είπε η πωλήτρια για την χειμέρια νάρκη και είδα οτι όλα τα υπόλοιπα ήταν σαν πεθαμένα τα κουνούσε και δεν ξηπνούσαν.Αυτό που πήρα ήταν το μοναδικό που δεν κοιμόταν.Τώρα στο σπίτι το έχω δίπλα στο καλοριφές το οποίο είναι δίπλα απο την μπαλκονόπορτα.
Νεράκι κάθε2η μέρα το αλλάζω εκτός άν το έχει πιεί ή το έχει λερώσει. Τα λεπτά που είναι ξύπνιο έχει φάει απο το χέρι μου φουντούκια με το κέλιφος.Μόνο απο το χέρι μου τρώει τα συγκεκρημένα φουντούκια (και ΜΟΝΟ απο μένα). |
|
||||
|
||||
![]()
με λιγη προσοχη να μην παθει θερμοπληξια αν το εχεις πολυ κοντα στο καλοριφερ...(βαλε ενα θερμομετρο εξω απο το κλουβακι του)
νερο να του αλλαζεις καθε μερα...ασχετα αν το πινει η το λερωνει στις 2, 3 η 13 μερες..και καλο θα ηταν να πλενεις το δοχειο νερου με πολυ ζεστο νερο..μπορεις να το κανεις με νερο απο το θερμοσιφωνα και δεν θελει χρονο...ετσι αποφευγεις να γινει η ποτιστρα του εστια μικροβιων...
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου Παναγιώτη συμφωνώ με αυτό που λές για την αλλαγή νερού όμως το ίδιο δεν πρέπει να γήνετε και με την τροφή του?
Δεν μπορεί δηλαδή αυτή να είναι εστία μικροβίων? Το λέω γιατί εδώ και 1,5 βδομάδα δεν το έχω ξαναγεμήσει το μπολάκι του μιάς και δεν το έχει αδειάσει ή έστο να το φτάσει μέχρη την μέση. |
|
||||
|
||||
![]()
γενικα θα του βαζεις οση τροφη μπορει να καταναλωσει σε 1-2 μερες...τωρα αφου δε τρωει πολυ θα του βαλεις λιγη..αν δεις οτι την τελειωνει αμεσως θα αυξησεις την ποσοτητα...εννοειται οτι δε θα γεμιζεις το μπωλ με αποτελεσμα να περιμενεις πολλες μερες για να τη φαει...
αν καθε 2 μερες το αργοτερο του βαζεις φρεσκια τροφη....και καθαριζεις πριν το νεο γεμισμα το μπωλ με ζεστο νερο και το σκουπιζεις (ειναι σημαντικο να μην εχει υγρασια ) θα εισαι μια χαρα... προσεχουμε τα παντα (οπως και την καθαριοτητα του κλουβιου) αλλα ειδικα οι ποτιστρες ειναι που προκαλουν συνηθως προβληματα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τουρμπελα με θορυβο? | the watcher | Κυκλοφορία | 4 | 14-12-08 17:24 |
Σας παρακαλω βοηθηστε με ''ΣΚΙΟΥΡΟΣ'' | n!kol@s | Άλλα ζώα | 6 | 09-12-08 23:21 |
υπερχειλιση. θα κανει θορυβο??? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-06-08 09:30 |
Σκιουρος | crural | Άλλα ζώα | 12 | 12-02-08 15:46 |
Περιεργο κολυμπι... | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-09-07 19:22 |