|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα ειχε αερια λεει.
κοτσο σαν αυτο που λες εσυ ηταν.αλλα ηταν κρυωμα.του δωσαμε αντιβιοτικο και εγινε περδικι και ολο τροει και παλαβωσε παλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσοχη ο χωρος που κρατατε το σκιουρακι να ειναι καλα φωτισμενος...αεριζομενος .....αλλα οπωσδηποτε να ΜΗΝ εχει ρευμα αερα....ειναι πολυ βασικο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αερια χαχαχαχαχαχαχα σορυ αλλα μου φανηκε αστειο !!!!!!!!!! ελπιζω το σκιουρακι να ειναι καλυτερα
|
|||
|
|||
![]()
...Τωρα αρχισε τα ρεψιματα..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιάς και βρήκα σχετικό threat ας κάνω και εγώ την ερώτησή μου για να μήν ανοίγω καινούριο.
Πήρα ένα αξιολάτρευτο σκιουράκι πρίν 1 βδομάδα το θέμα είναι οτι κοιμάτε τις 23 ώρες και 30 λεπτά της μέρας σηκώνετε δηλαδή μόνο να φάει και να πιεί νερό οταν ξυπνάει φταιρνίζετε και ξήνετε συνέχεια ενώ όταν κοιμάτε μαζέυει ροκανίδια στο στόμα του και χώνετε κάτω απο τα ροκανίδια και κοιμάτε. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά??? ΑΑΑ Αυτό που με προβλημάτησε επίσης είναι οτι τρώει απο το χέρι μου απο την πρώτη μέρα.Οταν είναι ξύπνητό δηλαδή. . . |
|
||||
|
||||
![]()
ο καλωπισμος στα τρωκτικα ειναι πολυ σημαντικος και ξυνονται-χτενιζονται (
![]() το να κοιμουνται κατω απο τα ροκανιδια επισης φυσιολογικοτατο.....δοκιμασε να του ριξεις ενα κομματι υφασμα...ισως σκεπαζεται με αυτο...τα χαμστερ το κανουν συχνα.. οταν ειναι ξυπνιο ειναι δραστηριο η συνεσταλμενο??
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ συνεσταλμένο θα έλεγα.Ελάχηστα γυρνάει μέσα στο κλουβί του.
Φαντάσου οτι το κλουβί είναι τρίπατο και στον τρίτο "όροφο" πήγε μία φορά μόνο. |
|
||||
|
||||
![]()
σε τι θερμοκρασια βρισκεται?? πολυ υπνος και νωθροτητα θυμιζουν κατασταση χειμεριας ναρκης.....
και επειδη το αγορασες προσφατα...στο πετσοπ σε τι θερμοκρασια ηταν? (μηπως ηταν σε καποιο δροσερο υπογειο για παραδειγμα..)
|
||||
|
||||
![]()
σε τι θερμοκρασιες το χεις?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τουρμπελα με θορυβο? | the watcher | Κυκλοφορία | 4 | 14-12-08 17:24 |
Σας παρακαλω βοηθηστε με ''ΣΚΙΟΥΡΟΣ'' | n!kol@s | Άλλα ζώα | 6 | 09-12-08 23:21 |
υπερχειλιση. θα κανει θορυβο??? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-06-08 09:30 |
Σκιουρος | crural | Άλλα ζώα | 12 | 12-02-08 15:46 |
Περιεργο κολυμπι... | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-09-07 19:22 |