|
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστώ !!
Θα πρότεινα πάντως να γίνει ένα υπόμνημα που να αποτρέπει τους αρχάριους από την προμήθεια των sticks κυρίως λόγω της κάκιστης ακρίβειας αλλά και γιατί αν υπολογίσει κανείς το σύνολο των μετρήσεων είναι ακριβότερα. Ας μην την πατήσουν και άλλοι όπως εγώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(στο ποστ 39 παραθετω συγκριση μετρησεων με στικακια συγκεκριμενης εταιριας -esha- και μετρησεις απο βιοχημικο εργαστηριο...για 2 διαφορετικα ενυδρεια)
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη δεν το είδα και το search δεν μου έβγαλε αποτελέσματα
![]() Πάντως στις δικές σου μετρήσεις τα sticks ήταν κοντά ενώ στις δικές μου για ... βρούβες ![]() Εγώ πάντως ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Test : Υγρά Vs Sticks | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 49 | 18-02-10 15:24 |
Διαφορά 4 μονάδων σε ΤΕΣΤ | skippergr | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-01-07 21:14 |
Διαφορά μεγέθους - ramirezia | ababapanos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 24-05-05 14:26 |
αναπαραγωγή με μεγάλη διαφορά μεγέθους? | Mariel | Αναπαραγωγή | 6 | 08-01-05 01:22 |
Διαφορά σε λάμπες. | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:06 |