|
|
|||
|
|||
![]()
Μαθετε να μην το λετε αυτο, λιγη προσπαθεια θελει. Προφανες οτι εννοεις αφρικανες, αλλά σε "κιχλιδες" υπαρχουν αμετρητα ειδη με διαφορετικες τελειως αναγκες. Το επομενο βημα θα ηταν να πεις, θα προτεινα να βαλεις ψαρια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο Τόλη, παράλειψή μου, σαφώς και εννοούσα τις αφρικανικές κιχλίδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι 1,20 χ 0,40 χ 0,65.
μετα απο πολυ διαβασμα κατεληξα οτι μπορω να συνδιασω τα παρακατω ψαρια 8 νεον 8 αρλεκινους 8 lemon tetra 2-3 μονομαχους 1 αρσενικο ξιφοφορο helleri 2-3 θηλυκα ξιφοφορους helleri 1 αρσενικο γκαπι 2-3 θηλυκα γκαπι 4 clown loach 35-39 ψαρια συνολο!!!!!!!!!! ειναι πολλα;;; μπαινουν ολα μαζι;;;; Ακουω παρατηρησεις-συμβουλες ή απλα την πολυτιμη γνωμη σας για εναν αρχαριο |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναδιαβασε και τις παραμετρους του νερου που θελει το καθε ψαρι.
![]() ΥΓ μη βαλεις πολλα κοπαδια μεσα γιατι το ενα θα σπαει το αλλο και στο τελος δεν θα βλεπεις την ωραια κοπαδιαστη κινηση απο κανενα. Βαλε ενα κοπαδι μονο. ΥΓ2 Μονομαχους μη βαλεις
|
||||
|
||||
![]()
οπως σωστα ειπε ο σπυρος κοιτα να συνδυασεις ψαρια που εχουν τις ιδιες απαιτησεις σε παραμετρους νερου, διατροφη και συμπεριφορα...
π.χ. τετρα και ζωοτοκα θελουν νερο με διαφορετικο πεχα και σκληροτητες ... ενω λογω συμπεριφορας δεν μπαινουν μαζι μονομαχος-γκαπυ..... διαβασε τα προφιλ απο τα ψαρακια που σου αρεσουν και προσπαθησε να βρεις εναν συνδυασμο που δε θα δημιουργησει προβληματα στους φιλοξενουμενους σου...
|
|||
|
|||
![]()
Τα νεον μου αρεσουν παρα πολυ!!!
με τι μπορω να τα συνδιασω;;; οσο περισσοτερα ειδη ειναι επιτρεπτο τοσο το καλυτερο... κανενα μελος απο καβαλα να με βοηθησει υπαρχει;;; κανενας απο ξανθη ή δραμα για να προτεινει κανενα δικο του pet shop γιατι της πολης μου ειναι λιγο καπως... το ενα μπαινεις και μολις καταλαβει οτι εχεις διαβασει λιγο απο το διαδικτυο και δεν εισαι διατεθιμενος να παρεις γουρουνι στο σακι (σε οτι αφορα τα παντα γυρω απο το ενυδρειο εξοπλισμο,ψαρια) ειναι με ενα υφακι "ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ! αλλος ενας ενημερωμενος" και η ειρωνεια παει συννεφο!!! (απορω δεν θελουν πελατες?) και τα υπολοιπα δεν ξερουν καν τι θα πει ενυδρειο αντε κανενα να εχει καποια ιδεα αλλα χωρις ποικιλια σε τιποτα... πολυ μελο η κατασταση...HELP... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ! | saruman | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 03-10-08 10:40 |
Συμβουλη για 2η λαμπα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-02-08 23:19 |
Συμβουλη για πετρες σε ενυδρειο με tanganyika | Vasilis Xanth | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 29-12-07 14:49 |
ζητω συμβουλη.... | prodigy | Malawi | 27 | 11-09-06 23:52 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |