|
|
|||
|
|||
![]()
Τα νεον μου αρεσουν παρα πολυ!!!
με τι μπορω να τα συνδιασω;;; οσο περισσοτερα ειδη ειναι επιτρεπτο τοσο το καλυτερο... κανενα μελος απο καβαλα να με βοηθησει υπαρχει;;; κανενας απο ξανθη ή δραμα για να προτεινει κανενα δικο του pet shop γιατι της πολης μου ειναι λιγο καπως... το ενα μπαινεις και μολις καταλαβει οτι εχεις διαβασει λιγο απο το διαδικτυο και δεν εισαι διατεθιμενος να παρεις γουρουνι στο σακι (σε οτι αφορα τα παντα γυρω απο το ενυδρειο εξοπλισμο,ψαρια) ειναι με ενα υφακι "ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ! αλλος ενας ενημερωμενος" και η ειρωνεια παει συννεφο!!! (απορω δεν θελουν πελατες?) και τα υπολοιπα δεν ξερουν καν τι θα πει ενυδρειο αντε κανενα να εχει καποια ιδεα αλλα χωρις ποικιλια σε τιποτα... πολυ μελο η κατασταση...HELP... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ! | saruman | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 03-10-08 10:40 |
Συμβουλη για 2η λαμπα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-02-08 23:19 |
Συμβουλη για πετρες σε ενυδρειο με tanganyika | Vasilis Xanth | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 29-12-07 14:49 |
ζητω συμβουλη.... | prodigy | Malawi | 27 | 11-09-06 23:52 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |