|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Κοψε λιγο και απο την τροφη...
Ριχνε 1/2 κουταλακι καθ 2-3 μερες στην αρχη και μετα βλεπεις αναλογα με τις μετρησεις αμμωνιας.
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω τα ευρω για ΖΒ....ανταλαζο διαφορα με ζβ (θερμαντικα-φιλτρα-κτλ)... δειτε την αγγελια
|
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους σηκωθικε η αμωνια!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ανεβικε και το nitrit
μηπως αργουν παααααρα πολυ? με αυτη την ταχυτιτα με βλεπω να τελιωνο το στωσιμο σε 1μισι μινα.... συνολο 2μισι μινες? πολυ δεν ειναι? υπαρχει φτινη λυση επισπευσης? χωρις προβληματα... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τη στιγμη που τα εβαλες ολα νεκρα μεσα το ενυδρειο και δεν υπηρχε ιχνος βακτηριδιου ειναι φυσικο να καθυστερησει να γινει λιγο ο κυκλος.
Το μονο που εχεις να κνεις ειναι να συωεχισεις να ταιζεις φειδωλα και να περιμενεις. (Ελπιζω να κατηργησες τα βιολογικα φιλτρα)
|
||||
|
||||
![]()
αχχχχ
το βιολογικο υλικο δεν το αφαιρεσαεπιδι 1.δεν εχω αρκετο βραχο και αμο για να κανουν απο μονα τους φυσικο συστιμα... εχο μόνο 45 κιλα αραγονιτι ψιλο και 25 κιλα βραχο 2.θελω να αναπτυχτοθν και εκει βακτιρια.. βλακιεσ λεω? βακτιρια εβαλα απο μποθκαλακι... χτεσ εβαλα και 3 κοματια βραχο ζωντανο -δωρο του αδελφου και να!!! ο πρωτος κατοικος... και ευχομε να μην ειναι απτασια... ριξτε μια ματια... στην πρωτη φωτο ![]() ![]() και νατο το καμαρι μου ολοκληρο: ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Στρωσιμο | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 15-02-07 00:44 |
στρωσιμο | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-06 02:30 |
Στρωσιμο κανω, αλλα στρωσιμο δεν βλεπω! | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 26-10-06 22:43 |