|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Διάβασε στο υπόμνημα πριν αγοράσεις οποιοδήποτε βράχο... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14192 Δες και στα υπόλοιπα καταστήματα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους ο βραχος μπηκε μολις χθες 45 κιλα ζωντανος τα 25 κιλα κουραρισμενος τα 20 ακουραριστος πολυ φρεσκος δουλευουν ολα στο φουλ ανεβηκαν λιγακι οι μετρησεις ..ph 8.2,nitrate 4,nitrit 0.05,amonia 1mg, alcalinity 8dkh salinity 1023 εκανα 10 λιτρα σημερα αλαγη νερου. φωτα αναβω η καθολου? κατι που πρεπει να προσεξω??? ειδα κατι σκουλικια κοκκινα και ενα σαν τριχοτο εμπεναν μεσα στον βραχο και ενα καβουρακι. οτι εχει ο βραχος επανω του σαν χορτα να τα αφαιρεσω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ φίλε μου θα άναβα τα φώτα μετά από κανά 2-3 μήνες.
Ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά θα σε γλυτώσει από άλγες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φουλ αντιφωσφωρο τωρα και αφηνεις το βραχο να στρωσει . Φωτα μπορεις να αναβεις ...δυστηχως η αλγη δεν ξεγιελιεται ετσι ευκολα ![]() Ξεκινα με κανα 4ωρο την μερα και ανεβαζεις σιγα-σιγα.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα γνωριζετε τι ειναι? φωτογραφια 1 πρεπει να βγει?Και ενα αλλο παρομοιο εχει σαν σωλινακι που στυριζετε στον βραχο βγαινει σιγα σιγα και μπαινει αποτομα φωτογραφια 2 συγνωμη αλλα ειμαι ασχετος απο ζωντανο βραχο κτλ μπορω καπου να μαθω για αυτα και τις ονομασιες τους αν επιτρεπονται η οχι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους αλλαξε | octania246 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 04-07-07 21:27 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
Επιτελους , ετοιμος !! | Tricky | Fish Only | 4 | 22-02-06 11:16 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |