|
|
||||
|
||||
![]()
πως σας φαινετε αυτος ο βραχος??
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλος φαινετε.Δεν καταλαβαινω και απο τις φωτο καλα.Μαλλον τις αλγες πρεπει να τις βγαλεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε η τοποθετιση του σκιμερ mce 600 deltec και δυο κικλοφορητες rio seio 850 μηπως γνωριζει καποιος απο εσας την ρυθμιση του σκιμερ??? το σωληνακι του αερα ειναι στην θεση σαν να λεμε 2ωρα πως να καταλαβω εαν λειτουργει σωστα? το κουτακι που μαζευει την βρωμια πωσ να το ρυθμισω?????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εκανα οτι λεει το manual.Παντα ειχα το φοβο οτι δεν καταλαβαινω τι λεει.
Πχ.Σου λεει οτι το σωληνακι του αερα να ειναι στο 2 οπως λες.αυτο ρυθμιζει το ποσο λεπτες ειναι οι φυσαλιδες οποτε θα εχεις περισσοτερο αφρο και φυσαλιδες αρα το skimmer θα δουλευει καλυτερα αλλα εμφανισιακα δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο.Δεν εχεις δει ποτε skimmer να δουλευει. Σιγα σιγα ομως αποκτας εμπειρια και καταλαβαινεις τι παιζει. Κανε οτι λεει το manual και βλεπεις. Οτι θςε ρωτα εδω ειμαστε |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια λογω που βρισκομαι σημερα αθηνα να αγορασω τον βραχο σε γνωστο καταστημα στην κηφισια εχει με 14ευρω κουραρισμενο αλλα δεν βρισκω και ιδιαιτερη ζωη επανω του τον εχουν περιπου 1 μηνα μου ειπαν πως ειναι καλυτερα να μην εχει πολλα επανω τα εχουν βγαλει τα πολλα πολλα για καλυτερα τι να κανω???? να προχωρισω στην αγορα του??? θα ειμαι αθηνα μεχρι την πεμπτη και εχω αγχωθει
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Διάβασε στο υπόμνημα πριν αγοράσεις οποιοδήποτε βράχο... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14192 Δες και στα υπόλοιπα καταστήματα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους αλλαξε | octania246 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 04-07-07 21:27 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
Επιτελους , ετοιμος !! | Tricky | Fish Only | 4 | 22-02-06 11:16 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |