|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το χλωριο εξατμιζεται, αλλα ειναι πολλα χρονια τωρα που στο δυκτιο μας μπαινει και χλωραμινη (πιο ισχυρη απο το χλωριο) που δεν εξατμιζεται. Εδω, επ'ευκαιριας, υπαρχει και ενα τεστ με αντιχλωρια που δειχνει ποια δευσμευουν και χλωραμινη. http://www.thetropicaltank.co.uk/rev-cond.htm Αφου βαζεις αντιχλωριο δεν χρειαζεται να αφηνεις το νερο τοσες μερες για προετοιμασια (ιδιως αν μενει ακινητο). Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Ok, κατανοητο, απλως παλαιοτερα δεν εβαζα φαρμακα στο νερο και μου εχει μεινει.....
![]() Αλλη μια φωτο του ψαριου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ψαρακι......
Κριμα που το εχεις σε τοσο λιγα λιτρα.... Κανε αλλαγες όπως σου ειπε ο Σωκράτης τουλαχιστον..... |
|
||||
|
||||
![]()
...αγορασε του ενα μεγαλυτερο ενυδρειο... κριμα ειναι!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια, αληθεια, δεν προκειτε για τα χρηματα, αλλα για τον χωρο.
Το ενυδριο ειναι σε ενα ραφι πανω απο την τηλεοραση. Αν βαλω μεγαλυτερο ενυδρειο = περισσοτερα λιτρα = περισσοτερο βαρος, τοτε κινδυνευουμε να δυαληθουν ολα, το ψαρι, τα ηλεκτρικα κλπ. Προσπαθω να βρω αλλη λυση (που να μην φθανει το παιδι, κλπ) αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ακομα. Με το που λυσω το χωροταξικο παντως θα βαλω μεγαλυτερο ενυδρειο. Στο θεμα μας τωρα ξεκινησα προχθες θεραπεια για το παρασιτο με το Sera Baktopur. Συμφωνα με τις οδηγιες εκανα θεραπεια την πρωτη μερα, παυση την δευτερη και σημερα (τριτη μερα) ξανα. Μετα τι κανω δεν εχω καταλαβει. Το παρακολουθω και αν δεν υποχωρησει επαναλαμβανω την θεραπεια? Ευχαριστω! *Αλλαγες κανω πλεον καθε τριτη μερα το 50% περιπου και αφαιρεσα και την πετρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιον λόγο χορήγησες την αντιβίωση;Ελπίζω να γνωρίζεις ότι βλάπτει και τα καλά βακτηρίδια που βρίσκονται στο φίλτρο σου και να έλαβες τα μέτρα σου.Αν όχι, εδώ είμαστε, να βοηθήσουμε.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 12-12-08 στις 19:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγα στο pet shop να παρω αλατι, οπως εχετε περιγραψει, αλλα με προετρεψε να παρω το φαρμακο γιατι μου εδειξε ενα ψαρι με ich και δεν ειναι αυτο που εχει το χρυσοψαρο.
Μου εδειξε αλλο ενα που ειχε ακριβως αυτο που εχει και το δικο μου ψαρι (ποιο αχνα λευκα στιγματα. Tου ich ειναι μικροτερα σε διαμετρο και πολυ διακριτα, του ψαριου μου ειναι αχνα και μεγαλυτερα) και ετσι μου προτεινε το φαρμακο γιατι το αλατι δεν θα ειχε αποτελεσμα. Το οτι βλαπτει και τα καλα βακτηριδια δεν το ηξερα και δεν εχω λαβει καποια μετρα. Τι επρεπε να εχω κανει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |