|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τεστ ΝΟ2 ?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω κανει! Θα παρω αυριο και θα κανω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας, εκανα και το ΝΟ2 τεστ, και παρολο που δεν το περιμενα (με εχετε φοβισει η αληθεια...) βγηκα ενταξει!
![]() Τι κανουμε τωρα? |
|
||||
|
||||
![]()
NO3
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με την ασθενια του τι κανουμε ομως?
|
|
||||
|
||||
![]()
Υποθέτω πως οφείλεται σε κακή ποιότητα νερού .Καμμια εξέλιξη?
Ειναι ζωηρό,καθετε ακίνητο ,τρώει ? |
|
||||
|
||||
![]()
Τρωει κανονικα (και "ζηταει" τροφη οποτε πλησιαζω στο ενυδρειο), ειναι πολυ ζωηρο, ολα δειχουν ενταξει, εκτος απο τα λευκα σημαδακια...
Στο ενυδρειο δεν εχω θερμοστατη και το θερμομετρο μου δειχνει 26-28 αρα 27 βαθμους σταθερα. Μηπως να βαλω? Αν και πιστευω πως δεν χρειαζεται... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |