|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν πας σε τοσο δυνατο φωτισμο , θες και την αναλογη συνεχη παροχη (μπουκαλα) CO2,αλλιως φτιαχνεις συνταγη για πολλη αλγη..
Εγω θα προτεινα να μεινεις με 15 watt ,χωρις διοξειδιο και ευκολα φυτα για να διευκολυνεις την ζωη σου.- Και για να σου το προτεινω ,τα εχω κανει και τα δυο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά το πρόβλημα με τον φωτισμό στον κινέζο είναι ότι δεν είναι ομοιόμορφα φωτισμένο. Το φωτιστικό δεν είναι ακριβός στη ΄μέση αλλά προς τα αριστερά με αποτέλεσμα η δεξιά πλευρά να είναι αισθητά πιο σκοτεινή. Αν κρατήσω το ίδιο φωτιστικό θα πρέπει να κάνω άλλη πατέντα ξηλώνοντας το φωτιστικό και βάζοντάς το στο κέντρο. Θα δοκιμάσω διάφορα και αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα προχωρήσω με Τ5 λύση που τουλάχιστον πιάνει σχεδόν όλο το μήμκος του ενυδρείου η λάμπα.
είδομεν...
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά θα πρέπει να αλλάξω τον φωτισμό στον κινέζο κι εδώ είναι που θα χρειασθώ την βοήθεια σας.
λοιπόν, το καπάκι που θα μπορέσει να μπεί το φωτιστικό είναι 42εκ. με 45εκ. σε σύνολο μήκους 50εκ που είναι το ενυδρειάκι. Τι φωτιστικό μου προτείνεται με την μεγαλύτερη δυνατή ισχύ(εκτός ΜΗ) για να μπορέσω να βάλω λίγο πιο απαιτητικά φυτά; ------------------------- Μια βοήθεια ρε παιδια! ποιος ξέρει να μου πει με μήκος μέχρι 45εκ τι φωτιστικό μπορώ να βάλω; ![]()
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 07-12-08 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ό,τι κάνεις μα το λές και με φωτογραφίες .... χρόνο για να ασχοληθώ με τον δικό μου Κινέζο δεν έχω ούτε λεπτόοοοοο !!
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω θα ελεγα να ανοιξεις νεο θεμα στην αντιστοιχη κατηγορια και να ρωτησεις βαζοντας φωτο, ετσι θα σε βοηθησουν αυτοι που γνωριζουν απο τεχνικα θεματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα έβαλα κι όλας με μια DIY κατασκευούλα και είναι έτοιμο, 3χ13watt=39watt στα 4000 kelvin.
Λάμπει ο κινέζος! Και ιδού η DIY Το καπάκι καθαρό τα υλικά μας η κόληση πάνω στο καπάκι και έτοιμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28518
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσουν οι γαρίδες σου!
Αν κατάλαβα καλά παρήγγειλες ζωντανά από ιnternet? Μπορείς αν δεν σου είναι κόπος να γράψεις μερικές πληροφορίες για την παραγγελία σου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |