|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από αρκετό ψάξιμο και ευτυχώς που πέρασα από το leroy MERLIN και βρήκα πάρα πολλές πέτρες σε διάφορα ήδη και μεγέθη και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές σε σχεση με το quicko που είχα δει χθες(ευτυχώς που δεν πηρα από αυτόν).
Έλα όμως που η καλύτερη πέτρα σε μέγεθος και σχέδιο ήταν αυτή του δείγματος! Ε για να να μην μακρηγορώ μετά από πολύ επιμονή και αφού βρήκα τον υπεύθυνο μου ξήλωσαν το δείγμα και το πήρα! χε χε Τους χιλιοευχαρίστησα και έφυγα ικανοποιημένος και ηδού η φεγγαρόπετρα μου και μάλιστα με 1,45 € ενώ στο mega pet ζητούσαν ανάλογη στα κιλά της 30 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χωρίς άλλες καθυστερήσεις........ |
|
||||
|
||||
![]()
Alex έχεις πμ
|
|
|||
|
|||
![]()
alex γαριδες θα βαλεις η αφρικανες;
![]() νομιζω οτι για γαριδες ταιριαζει καλυτερα ενα ξυλο σε συνδιασμο με μια μικρη πετρα βεβαια αυτο ειναι σχετικα υποκειμενικο |
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει συνδιασμός πέτρας, ξύλων και φυτών, ας το ολοκληρώσω με το καλό και βλέπουμε. Πάντως αν τα καταφέρω έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου νομίζω θα γίνει πολύ όμορφο, ίσως όχι τελείως βιοτοπικό αλλά όμορφο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι οντως ωραια η ατιμη η φεγγαροπετρα. Μονο μετρα σκληροτητες να δεις ποσο επιρρεαζει Kh Dh και ΡΗ και κανονισε τι ειδους γαριδες θα βαλεις. Απ οτι καταλαβα με τις sulawesi ακυρο ε; καλα κανατε γιατι η πηγη απο την οποια θελατε να ψωνισετε ειναι αναξιοπιστη.
Με τοσο ομορφη πετρα ελπιζω να βαλεις και ενα μαυρο φοντο να την αναδεικνυει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικά σκέφτομαι για λευκό φόντο! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ σωστη αποφαση να βαλεις cherry, μπραβο. Δοκιμασε και με μαυρο και με λευκο φοντο να δεις τι ειναι πιο ωραιο. Μην παραλειψεις να ειναι καλα στρωμενο το ενυδρειο πριν βαλεις τις γαριδουλες ε;
Κατι μου λεει οτι το ονειρο σου για τις sulawesi θα γινει πραγματικοτητα σε κανα 2 χρονακια ( κι εγω περιμενω) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο water inn μας ειπαν χθες οτι θα φερουν την Πεμπτη μεγαλη ποικιλια απο γαριδακια
μας εδειξαν στον καταλογο της dennerle crystal red, bee shrimp, καποιες μπλε και αρκετες αλλες που δεν ξερω καν, μπορει και sulawesi βεβαια θα εχουν και τις απλες για εμας με τα καβουρακια στις τσεπες οπως οι red cherry, amano κλπ θα ενημερωσω οταν ερθει η ωρα ΥΓ δεν ειμαι υπαλληλος και δεν περνω ποσοστα Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά την πέτρα την έβρασα(κατσαρόλα και γύρω στα 15 λεπτά.
Δεν κατάλαβα όμως, πήγες κι εσύ στο lyroy και εριξες οξύ στο δεόγμα που είχαν, την πέτρα δηλαδή που πήρα; Κι αν ναι αλήθεια, η φεγγαρόπετρα μου είναι τελικά ασβεστολιθική; |
|
||||
|
||||
![]()
καλα καταλαβες...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χε χε για όσους πέρασαν από το leroy και είδαν τις φεγγαρόπετρες που είχαν πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν ότι από όλες τις πέτρες που είχαν το δείγμα ήταν η ομορφότερη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μα στο νερο το HCL δεν διαλυεται σε εντελως ακινδυνα συστατικα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Eμ που να φανταστω οτι κάποιος θα έπαιρνε το δέιγμα ,και όντως είναι ασβεστολιθηκη,και οταν πας να πάρεις πετρες για το ενυδρείο και δεν θέλεις να είναι ασβεστολιθηκές οπως εγω πας με το οξυ στο χέρι .
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλες οι φεγγαρόπετρες είναι ασβεστολιθικές, οπότε πάμε σίγουρα πλέον για red cherry στην αρχή που αντέχουν σε υψηλό kh ph
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Καλά αυτοί στο leroy θα πρέπει να τα έχουν δει όλα! Ο ένας πάει με το μπουκαλάκι του και ψεκάζει οξύ, ο άλλος τραβάει και ξηλώνει το δείγμα, τι άλλο θα δούνε!!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 30-11-08 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |