|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπηρχε σε αυτες τις διστασεις. 310 χ 60!!!!!!
εχει αρχισει και κατεβαινει το ph,νομιζω πως ειμαι σε καλο δρομο! οσο για τις μετρησεις μου το μετρησα και με ηλεκτρονικο phμετρο και μου εδειξε 9,25!!!!!!( τις πρωτες μερες) τωρα εχει ρχισει και κατεβαινει σιγα σιγα και ολα φαινονται να πηγαινουν προς το καλτερο! και ρωτω σαν ασχετη τωρα μηπως ειμαστε λιγο υπερβολκοι με το ph? και γιατι το λεω αυτο ενω μου ανεβηκε τοοοοοοοσο πολυ το ph (9,25) και ενω και τωρα ειναι ακομα ανεβασμενο δεν παρατηρισα και κατι το τοσο τραγικο! δεν ξερω αυτη ειναι η απορια μου, ας μου απαντησει καποιος που ξερει! |
|
||||
|
||||
![]()
Το ηλεκτρονικό ΡΗμετρο είναι σωστά καλιμπραρισμένο ?
|
|||
|
|||
![]()
Σε επικοινωνία μου με την AquaTerra http://www.aquaterra.dk/products.html για ένα ενυδρείο με πλάτη 260 χ 90 που θα στήσω μου είπαν για to rain forrest 400 - Canyon Rock 700 και Tanganyika 1200 ευρόπουλα. Ισως σε ενδιαφέρει.
Πάντως εγώ προσωπικά πολύ θα ήθελα αν μπορείς να κάνεις μια παρουσίαση για την ιδιοκατασκευή του δικού σου 3d background. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατεβασμα Ph,Gh,Kh | kazas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 22-10-08 08:22 |
Κατεβασμα ΡΗ , GH , KH | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-11-07 13:30 |
κατεβασμα θερμοκρασιας | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-09-06 16:22 |