|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τη είναι ZEOLIT έχω ακούσει κάτι για το Zeolit τη κάνη ? τι είναι αυτό ?
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι ενα υλικο το οποιο εχει την ιδιοτητα να αποροφα και να συγκρατει την αμωνια(σε οτι αφορα το ενυδρειο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή είναι κάτι χρήσιμο για το ενυδρείο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε??
|
|||
|
|||
![]()
Εγω επειδη ειμαι συντηριτικος και της ''παλιας'' αλλα επιτυχιμενης σχολης χρησιμοποιω εδω και πολλα χρονια στο φιλτρο μου ΠΑΝΤΑ ζεολιτη και ανθρακα.
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα η νεα σχολη καταλαβε οτι ολα αυτα ειναι πεταμενα λεφτα εκτος του ανθρακα σε ειδικες περιπτωσεις
τη μεν αμμωνια την αναλαμβανουν τα βακτηριδια σε καθε στρωμενο ενυδρειο για το δε ανθρακα εχεις 2 επιλογες η βαζεις και τον αλλαζεις σε τακτα χρονικα διαστημα γεγονος που ειναι αποδεδειγμενα ανουσιο αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα η βαζεις και τον αφηνεις μεσα παλι ανουσιο μιας και απο ενα σημειο μετατρεπεται σε βιολογικο υλικο για ποιο λογο να βαλω κατι που αποροφα την αμμωνια σε ενα ενυδρειο οταν την δουλεια αυτη θα την κανουν τα βακτηριδια αποτελεσματικοτερα και ΤΣΑΜΠΑ? να με συχωρεις φιλε βετερανε αλλα μαλλον η σχολη που λες ειναι η παλια παραπληροφορημενη
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δυστηχως καλε μου φιλε η εμπειρεια δεν διδασκεται... εκτως εαν σου αρεσει να ''καταπινεις την τροφη αμασητη''. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί είναι??? | arti | Χρυσόψαρα | 2 | 20-09-08 22:13 |
Είναι άλγη? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 22-01-08 11:41 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |