|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλυτερα να αποφυγεις την φεγγαροπετρα που ειναι ασβεστολιθικη. Προτιμησε ηφαιστειογενεις πετρες οπως λαβα, βασαλτη και γρανιτη. Εγω εχω παθει πλακα με τις βασαλτικες "Pagoda stones" που πουλανε στα μαγαζια και αγορασα αρκετες προχτες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξε καμιά φώτο ρε συνονόματε να τις χαζέψω κι εγώ να δω ποιες είναι
|
|
|||
|
|||
![]()
Οk ριξε μια ματια πως ειναι μεσα στο ενυδρειο..
Απ οτι ακουσα ομως εχει και στο Leroy Martin καποιες ωραιες πετρες και πολυ φτηνες. |
|
||||
|
||||
![]()
Επιχείρηση μεγάλη ροή Κινέζου εστέφθη με επιτυχία!
Αφού άνοιξα κι άλλες τρύπες.. τίποτα, μεγάλωσα τις τρύπες ...τα ίδια, ε στο τέλος άνοιξα μια οπή πέρα ως πέρα στο spraybar το έβαλα και στο πλαϊνό κάθετο τζάμι να χτυπάει στο μήκος του ενυδρείου και ναι επιτέλους κάθισε η άμμος κάτω μετά από 2 μέρες που γυρνούσε γύρω γύρω και σχημάτιζε λόφους! Χε χε άτιμε Κινέζε ..φοβού τους Έλληνες! ![]() ------------------------- Πανέμορφες οι πέτρες σου! Εγώ όμως θα προτιμούσα κάποια με τρύπες για τις γαριδούλες μου, αλλά νομίζω θα βάλω και καμία βασάλτικη, πολύ όμορφες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 26-11-08 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από αρκετό ψάξιμο και ευτυχώς που πέρασα από το leroy MERLIN και βρήκα πάρα πολλές πέτρες σε διάφορα ήδη και μεγέθη και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές σε σχεση με το quicko που είχα δει χθες(ευτυχώς που δεν πηρα από αυτόν).
Έλα όμως που η καλύτερη πέτρα σε μέγεθος και σχέδιο ήταν αυτή του δείγματος! Ε για να να μην μακρηγορώ μετά από πολύ επιμονή και αφού βρήκα τον υπεύθυνο μου ξήλωσαν το δείγμα και το πήρα! χε χε Τους χιλιοευχαρίστησα και έφυγα ικανοποιημένος και ηδού η φεγγαρόπετρα μου και μάλιστα με 1,45 € ενώ στο mega pet ζητούσαν ανάλογη στα κιλά της 30 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χωρίς άλλες καθυστερήσεις........ |
|
||||
|
||||
![]()
Alex έχεις πμ
|
|
|||
|
|||
![]()
alex γαριδες θα βαλεις η αφρικανες;
![]() νομιζω οτι για γαριδες ταιριαζει καλυτερα ενα ξυλο σε συνδιασμο με μια μικρη πετρα βεβαια αυτο ειναι σχετικα υποκειμενικο |
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει συνδιασμός πέτρας, ξύλων και φυτών, ας το ολοκληρώσω με το καλό και βλέπουμε. Πάντως αν τα καταφέρω έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου νομίζω θα γίνει πολύ όμορφο, ίσως όχι τελείως βιοτοπικό αλλά όμορφο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι οντως ωραια η ατιμη η φεγγαροπετρα. Μονο μετρα σκληροτητες να δεις ποσο επιρρεαζει Kh Dh και ΡΗ και κανονισε τι ειδους γαριδες θα βαλεις. Απ οτι καταλαβα με τις sulawesi ακυρο ε; καλα κανατε γιατι η πηγη απο την οποια θελατε να ψωνισετε ειναι αναξιοπιστη.
Με τοσο ομορφη πετρα ελπιζω να βαλεις και ενα μαυρο φοντο να την αναδεικνυει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά την πέτρα την έβρασα(κατσαρόλα και γύρω στα 15 λεπτά.
Δεν κατάλαβα όμως, πήγες κι εσύ στο lyroy και εριξες οξύ στο δεόγμα που είχαν, την πέτρα δηλαδή που πήρα; Κι αν ναι αλήθεια, η φεγγαρόπετρα μου είναι τελικά ασβεστολιθική; |
|
||||
|
||||
![]()
καλα καταλαβες...
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |