|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλό θα ήταν να μου (μας) έκανε μία ενημέρωση γιατί οι γιατροί στο νοσοκομείο δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Εγώ τύπωσα διαφ. πληροφορίες που βρήκα στο διαδίκτυο και μάλλον το βράδυ θα περάσω μία βόλτα να με δουν ξανά. 19 κρούσματα σε 20 χρόνια !!!! Είναι τελικά σπάνια ασθένεια. Περαστικά στην κοπέλα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν ειμαι γιατρος, το βρισκω δυσκολο να εχει σχεση το πρηξιμο στο ποδι (που περασε) με το δερματικο στα χερια...
Νομιζω οτι απλως προκειται για δυο ξεχωριστα πραγματα... Παντως οι συχνες επαφες με ενυδρεια μπορουν να προκαλεσουν σχετικα ευκολα μικρα εκζεματα. Εχοντας ζησει με τετοια κατα καιρους, εχω καταληξει οτι celestoderm with ganamycin κρεμα, ολα τα σφαζει,ολα τα μαχαιρωνει. (φυσικα πρεπει να συμβουλευτειτε το γιατρο σας κλπ κλπ ) αλλα επειδη οι δερματολογοι σπανιως πρωτα βρισκουν τι ειναι και μετα δινουν θεραπεια, μπορειτε παντα να τους την προτεινετε...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτου πας στο χειροτερο σεναριο της φυματιωσης, δεν εχεις παρα να αποκλεισεις μερικα "απλα".
Το ενυδρειο ευνοοει την αναπτυξη μικροβιων γενικως(χωρις να σημαινει οτι ειναι κατι το επικινδυνο.) Οπως και ναχει, η συγκεκριμενη αλοιφη μεσα σε 48 ωρες οτι ειναι να κανει, το κανει.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από την άλλη θα έλεγα ότι πρέπει πάντα να φοράμε γάντια χειρουργικά και από πάνω αυτά που χρησιμοποιούν κύριος οι γυναίκες για να καθαρίζουν το μπάνιο κάτι ανθεκτικά που τ βρίσκουμε στα super market. Αν δεν φτάνουμε κάτι στο ενυδρείο, αδειάζουμε το νερό τόσο όσο να φτάνουμε με γάντια. Και ποτέ δεν πετάμε το νερό ενυδρείου σε λεκάνες τουαλέτας και μπανιέρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν και ποτέ θα φέρουν κανένα μικρόβιο από την πατρίδα τους τα ψαριά. όλα είναι καλό να γίνονται στο μπαλκόνι και στην αποχέτευση του μπαλκονιού. σκυλιά που μπορεί να έχουν ακουμπήσει οπουδήποτε θέλει προσοχή δεν χαϊδεύουμε αδέσποτα πάνω από όλα. Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση μιας και πιστεύω ότι είναι και κάτι περαστικό αυτό που έχεις. Και περισσότεροι προσοχή στο μέλλον.
|
||||
|
||||
![]()
Μακροπρόθεσμα δηλαδή ένα ανοικτό ενυδρείο μέσα σε δωμάτιο(εκεί σκοπεύω να το τοποθετήσω) μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας??????
Περαστικά σου εύχομαι |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην συνδεουμε την παραμικρη δερματοπαθεια με το ενυδρειο, εξαλλου τα ψαρια ειναι πολυ πιο ευαισθητα απο εμας, συνεπως θα το καταλαβουμε πριν συμβει σε εμας. Επαναλαμβανω, εμενα δεν μου εχει συμβει ποτε, ας μην τρομοκρατουμε τους ενυδρειοφιλους. |
|
||||
|
||||
![]()
Βετεράνε, που τα είδες όλα αυτά ?
Μιά ερώτηση έκανε ο άνθρωπος για το ενυδρείο του γιατί δεν γνωρίζει. Δεν τρομοκράτησε κανέναν μην είσαι υπερβολικός. Μάλλον θα είχες τον νου σου αλλού όταν το διάβαζες και το παρεξήγησες. Να επισημάνω κάτι όμως βάση αυτών που γράφεις. Το να μην μας πιάνει ταράκουλο χωρίς λόγο είναι σωστό, αλλά το να λες ότι μην φοβάστε γιατί εμένα δεν μου έχει συμβεί τίποτα, είναι επικίνδυνο τουλάχιστον. |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα τα σκυλια τι σχεση εχουν?
Οσο για το νερο του ενυδρειου, σε λεκανη τουαλετας, ειναι υπερβολικο αυτο που λες. Αν ερθει επισκεπτης θα τον βγαλεις στο μπαλκονι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πριν Κανά 2 μέρες είδα εδώ στο σίτε έναν να γράφει ότι αδειάζει το νερό στην μπανιέρα [αν το είδε και κανένας άλλος να το επιβεβαιώσει.] αυτό που λες Αν έρθει επισκέπτης θα τον βγάλεις στο μπαλκόνι? δε το κατάλαβα. η δε κατάλαβα εγώ τι θες να πεις, η εσύ τι έγραφα παραπάνω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ετσι το καταλαβα εγω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα σας πω κατι πολυ απλο να προβληματιστειτε
οταν πιανετε χρηματα τα πιανετε με γαντια ; δεν νομιζω και ως γνωστον τα χρηματα κουβαλουν πολλα μικροβια ανθρωπινα πιο πιθανο ειναι να κολλησεις απο εκει παρα απο σκυλια , γατια και ενυδρεια τι υπερβολες ειναι αυτες ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι καινούργιος και θέλω να είμαι ενήμερος για όσο περισσότερα πράγματα γίνεται. Πόσο μάλλον υγείας. Πάντως υπάρχουν μερικά post στο internet που κάνουν λόγο για δερματικές παθήσεις(υπάρχουν και φωτογραφίες) αν καταναλώσεις νερό ενυδρείου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επισκεπτης που θα ζητησει να παει τουαλετα λεω.. Θα τον βγαλεις στο μπαλκονι?
Και τι σχεση εχουν τα εμβολια με το ενυδρειο? Οτι κουβαλλανε τα ψαρια δεν παει σε ανθρωπους και τουμπαλιν. Το μονο που παει και στα δυο ειναι το fish mycobacterium.. Οσο για εκζεματα, αυτα εχουν να κανουν με οποιδηποτε υγρο περιβαλλον. Και φυσικα και υπαρχει προβλημα με τα χρηματα... οπως και με τα ακουστικα τηλεφωνων. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν μικρόβιο βακτηρία που τους ντόπιους δεν τους μολύνουν μιας και έχουν πάθει ανόσια. Ενώ ένας ξένος δεν έχει τα κατάλληλα αντισώματα να τα αντιμετωπίσει. ελπίζω με αυτό να σε καλύπτω γιατί δεν έχουμε πρόβλημα με τα βρώμικα χρήματα οχ. διότι έχουμε τα απαραίτητα αντισώματα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικά ο γιατρός είναι αυτός που θα δώσει(?) λύση στο πρόβλημα .. αλλά γενικά θεωρείται και είναι από τις καλύτερες αλοιφές...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάλι από την αρχή | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-12-08 08:35 |
Τι είδος είναι τούτο? | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-03-08 11:31 |
ναμε πάλι........ | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-10-07 18:16 |