|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σας πω κατι πολυ απλο να προβληματιστειτε
οταν πιανετε χρηματα τα πιανετε με γαντια ; δεν νομιζω και ως γνωστον τα χρηματα κουβαλουν πολλα μικροβια ανθρωπινα πιο πιθανο ειναι να κολλησεις απο εκει παρα απο σκυλια , γατια και ενυδρεια τι υπερβολες ειναι αυτες ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι καινούργιος και θέλω να είμαι ενήμερος για όσο περισσότερα πράγματα γίνεται. Πόσο μάλλον υγείας. Πάντως υπάρχουν μερικά post στο internet που κάνουν λόγο για δερματικές παθήσεις(υπάρχουν και φωτογραφίες) αν καταναλώσεις νερό ενυδρείου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επισκεπτης που θα ζητησει να παει τουαλετα λεω.. Θα τον βγαλεις στο μπαλκονι?
Και τι σχεση εχουν τα εμβολια με το ενυδρειο? Οτι κουβαλλανε τα ψαρια δεν παει σε ανθρωπους και τουμπαλιν. Το μονο που παει και στα δυο ειναι το fish mycobacterium.. Οσο για εκζεματα, αυτα εχουν να κανουν με οποιδηποτε υγρο περιβαλλον. Και φυσικα και υπαρχει προβλημα με τα χρηματα... οπως και με τα ακουστικα τηλεφωνων. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γνώμη μου είναι γενικά να είμαστε προσεχτική και καλύτερα μεγαλύτεροι πρόληψη παρά να αντιμετωπίσουμε έστω και μια απλή δερματοπάθεια αν μπορούμε να την αποφύγουμε. τα 100 τεμ χειρουργιακα γαντια κανουν 3-4 ευρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν μικρόβιο βακτηρία που τους ντόπιους δεν τους μολύνουν μιας και έχουν πάθει ανόσια. Ενώ ένας ξένος δεν έχει τα κατάλληλα αντισώματα να τα αντιμετωπίσει. ελπίζω με αυτό να σε καλύπτω γιατί δεν έχουμε πρόβλημα με τα βρώμικα χρήματα οχ. διότι έχουμε τα απαραίτητα αντισώματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάλι από την αρχή | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-12-08 08:35 |
Τι είδος είναι τούτο? | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-03-08 11:31 |
ναμε πάλι........ | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-10-07 18:16 |