|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εύχομαι όλα να πάνε καλά .....
κράτα μας ενήμερους. Φυσικά μην παραλήπεις να αναφέρεις στους γιατρούς πως έχεις συχνά επαφή με νερό ενυδρείου ... Περαστικά φίλε μου ...
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα, να μην ειναι τπτ σοβαρο και απο το ενυδρειο...
και ηθελα να παρω αυτο http://www.aquaristic.net/shop.php/s...chparam/gloves και ο νεοκλης μου αλλαξε μυαλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την κοπελα την γνωρισα τυχαία καθως μιλουσε με καποιους υπευθυνους στο ενυδρειο Ηρακλειου για να την ενημερωσουν. Της ειπα να γραφτει στο φορουμ και να μας ενημερωσει σχετικα...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλό θα ήταν να μου (μας) έκανε μία ενημέρωση γιατί οι γιατροί στο νοσοκομείο δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Εγώ τύπωσα διαφ. πληροφορίες που βρήκα στο διαδίκτυο και μάλλον το βράδυ θα περάσω μία βόλτα να με δουν ξανά. 19 κρούσματα σε 20 χρόνια !!!! Είναι τελικά σπάνια ασθένεια. Περαστικά στην κοπέλα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν ειμαι γιατρος, το βρισκω δυσκολο να εχει σχεση το πρηξιμο στο ποδι (που περασε) με το δερματικο στα χερια...
Νομιζω οτι απλως προκειται για δυο ξεχωριστα πραγματα... Παντως οι συχνες επαφες με ενυδρεια μπορουν να προκαλεσουν σχετικα ευκολα μικρα εκζεματα. Εχοντας ζησει με τετοια κατα καιρους, εχω καταληξει οτι celestoderm with ganamycin κρεμα, ολα τα σφαζει,ολα τα μαχαιρωνει. (φυσικα πρεπει να συμβουλευτειτε το γιατρο σας κλπ κλπ ) αλλα επειδη οι δερματολογοι σπανιως πρωτα βρισκουν τι ειναι και μετα δινουν θεραπεια, μπορειτε παντα να τους την προτεινετε...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικά ο γιατρός είναι αυτός που θα δώσει(?) λύση στο πρόβλημα .. αλλά γενικά θεωρείται και είναι από τις καλύτερες αλοιφές...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάλι από την αρχή | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-12-08 08:35 |
Τι είδος είναι τούτο? | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-03-08 11:31 |
ναμε πάλι........ | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-10-07 18:16 |