|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις dennerle υποστρωμα?
|
|||
|
|||
![]()
Ας ηρεμισουν τα πνευματα!!!
![]() εχω την λυση για ολα. λοιπον οχι ενυδρεια,οχι sex,οχι λεφτα,οχι βολτες στα εξοχικα γτ εχει μελισες,οχι στην πολη γτ εχει καυσαεριο,οχι αμαξι γτ μπορει να τρακαρεις,οχι με τα ποδια γτ μπορει να σκονταψεις,μη μιλατε γτ ανοιγωντας το στομα μπορει να προσβληθητε απο κανεναν ιο κτλ κτλ δηλαδη με λιγα λογια κλειστητε σπιτια σας ολοι! ΤΕΛΟΣ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι μπράβο, κλειστήτε όλοι σπίτια σας.... Είναι επικίνδυνα εκεί έξω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Όχι. Για υπόστρωμα έχω 2 εκατοστά κοινό φυτόχωμα γνωστής εταιρείας, καλυμένο με 6 εκατοστά χαλαζιακό χαλικάκι 0.2 - 0.4 Αλλά, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζω, δεν έχω κάνει αλλαγή νερού 3 εβδομάδες (!!!), οπότε μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα, συν το γεγονός ότι το ενυδρείο είναι καινούργιο. Πάντως, καθώς παρατηρούσα ένα ίδιο πλασματάκι, το είδε και ένα νεον και το έφαγε. Οπότε παρέχω φρέσκια, ζωντανή τροφή στα ψαράκια μου. Επειγόντως μία αλλαγή νερούυυυυυ ( να κάνω και ένα Eυχέλαιο για καλό και για κακό.. ε; )
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 28-11-08 στις 09:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
βρηκαμε παπα να τους θαψουμε ολους
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάλι από την αρχή | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-12-08 08:35 |
Τι είδος είναι τούτο? | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-03-08 11:31 |
ναμε πάλι........ | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-10-07 18:16 |