|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ όμορφα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω ματια να δω και να σχολιασω το ενυδρειο....τα μωρα σου μου κλεψαν την καρδια!!!
υπεροχο θεαμα!! πολλα μπραβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Απλά πα νέ μορ φο! Και τα μικρά σκαλάρια όλα τα λεφτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέαμα με τα μικρά σκαλαράκια είναι όλα τα λεφτά!!!Να σε ζήσουν!!!
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι,τα πάνε καλά όλα τα φυτά σου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια.
Πραγματικα δεν περιμενα να σας αρεσει τοσο πολυ γιατι εγω δεν ειμαι πολυ ενθουσιασμενος γιατι θα μου αρεσε πιο πυκνοφυτεμενο και χωρις αυτη τη καταραμενη καφε αλγη που συνεχιζει να επιμενει εδω και ενα μηνα. crazyioΜπράβο Μπάμπη !! Όμορφο το ενυδρείο σου και όταν πάρουν τα πάνω τους τα φυτά σου και φουντώσουν κι άλλο θα γίνει ακόμα πιο όμορφο ! τα αγγελοψαρα είναι όλα τα λεφτά όλα μαζί εκεί μέσα .. χαχαχ να δω που θα τα βολέψεις όλα αυτά .. ![]() Φιλε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Τα μικρα εχω αρχισει να τα μοιραζω σε φιλους και γνωστους ... αν ενδιαφερεσαι εσυ η καποιος γνωστος να μου πεις. TeoΤο θέαμα με τα μικρά σκαλαράκια είναι όλα τα λεφτά!!!Να σε ζήσουν!!! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι,τα πάνε καλά όλα τα φυτά σου ![]() Να σου πω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με τη πορεια των φυτων ισως λογω φωτισμου ισως και λογω εγκλιματισμου. Θα τους δωσω λιγω ακομα χρονο και μετα θα αυξησω λιγο το φωτισμο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |
Sacem Marathon 1000 | Emmanuela | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 24-06-04 12:02 |
Airpumps: Elite 800 vs. Tetratec AP100 | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 21-05-03 20:34 |