|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτο το φιλτρο! Θα χρησιμοποιηθει για ενυδρειο 200 λιτρων.
Θα το παραγγειλω απο το aquaristic.net, ξερετε αμα θα χρειαστει να παραγγελω και τον καδο για τα υλικα?
|
||||
|
||||
![]()
Emmanuela, έχω αγοράσει το Sacem Marathon 1500 από το aquaristikshop.com το καλοκαίρι.
Στην συσκευασία υπάρχει ο κάδος καθώς και κάποια στρογγυλά κουτάκια, ώστε να μπορείς να βάλεις τα υλικά φιλτραρίσματος είτε σε σακουλάκια είτε μέσα σε αυτά (τα στρογγυλά κουτάκια). Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα υλικά φιλτραρίσματος, και εάν θες διπλούς διακόπτες, για την εισαγωγή και την εξαγωγή. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ξερει κανεις αλλος τιποτα για αυτο το φιλτρο;Το 2000 γυρναει
οπως λεει 1850 λιτρα την ωρα και κανει καπου 80 Ευρω.Δηλαδη με 2 τετοια τρεχεις 1200αρι ενυδρειο;Λιγο παραξενο μου ακουγεται αλλα και ενδιαφερον.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γνωρίζω πολλά για την εταιρεία αλλά έχω ακούσει πως έχει κλείσει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτές τις τιμές με παραξενεύει που άνοιξε, όχι το ότι έκλεισε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε μου φαινεται και τοσο κλειστη.........
http://www.sacem.it/
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω ένα εξωτερικό φίλτρο της εταιρείας αυτής 22 χρόνια, και ακόμα δουλεύει, παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια δεν εχει κλεισει η εταιρεια! Προσφατα παρηγγειλα απο το aquaristicshop.com (http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...&userid=660938) το καινουργιο της μοντελο SACEM External filter Pegaso 2 το οποιο εχει χαρακτηριστικα 800 l/h και 6,3 λιτρα καδο....για το 200 ενυδρειο που θα εχω σε μερικους μηνες.
Σε πολυ καλη τιμη, μαζι με τα μεταφορικα 82 ευρα! Βεβαια εδω και 2 βδο,αδες μου εχουν στειλει μαιλ οτι το εχουν στειλει και εγω ακομα δεν το εχω παραλαβει......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
το εχει και ποσο μαλλον για 22 χρονια ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από θόρυβο πως πάει?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|