|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καπως καλητερα??δεχομαι καθε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα ναι οσον αφορα τα περισσοτερα φυτα
![]() ![]() απο την αποψη οτι εχεις βαλει δρακαινες που ειναι υδροφιλα και οχι υδροβια φυτα και σε λιγο καιρο θα σου χαλασουν....οταν αγοραζεις φυτα να ζητας ενημερωση απο τον υπαλληλο (αν ξερει και αν ειναι ειλικρινης) για το ποια ειναι καταλληλα για ενυδρειο....ακομη καλυτερα να εισαι ενημερωμενος εσυ απο πριν...να βλεπεις σε φωτο ποια σου αρεσουν και μετα να τσεκαρεις αν ειναι καταλληλα... κρατησε τις ανουμπιες...αντικατεστησε τις δρακαινες με αλλα φυτα και ξαναπαρουσιασε μας αν μπορεις...
|
||||
|
||||
![]()
πια η διαφορα υδροβια και υδροφιλα?το πετ σοπ ξερει τι φυτα εχω,γιατι περνω μονο απο ενα και μου ειπε οτι η δρακαινες ειναι πολλη ανθεκτικες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εννοουσε σε γλαστρα...
υδροβια ειναι αυτα που ζουν μεσα στο νερο, και υδροφυλα αυτα που μπορουν να ζησουν για λιγο.. μετα λεινουν...
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην την ξαναπατήσεις με φυτά που πουλάνε αλλά δεν κάνουν για ενυδρείο, δες αυτό. Ίσως βοηθήσει...
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8321
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!! πολλα ερωτηματα λιγος χρονος
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερη λάμπα για juwel record 60 | alexinio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 23-01-09 13:56 |
Ανεμιστηράκια σε record 60 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-07-08 09:42 |
κατασκευη καπακι για juwel record 60 | asteris_veroia | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 24-05-08 18:48 |
record 60 .... | imichal | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 15-10-07 20:41 |
record 60 ερωτηση | Dimi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-10-07 15:05 |