|
|
||||
|
||||
![]()
θα είμαι όσο ποιο επιεικής γίνετε ...
αν και σε τέτοιες περιπτώσεις .. δεν μπορείς να είσαι επιεικής με κανέναν ... το μαγαζί που πήγες ... δεν παύει να είναι μαγαζί ... και να κοιτάει πρώτα από όλα το κέρδος του ... γιατί άμα σου έλεγε ότι στο ενυδρείο αυτό μπορείς να βάλεις μόνο μια γαρίδα .. δεν θα έδινες όσα έδωσες ... άμα σου έλεγε ότι θα πρέπει να περιμένεις 1 μήνα μέχρι να στρώσει το ενυδρείο για να βάλεις οτιδήποτε μέσα ... απλά θα βαριόσουν ... έτσι είναι .. λυπάμαι ... σε 30 λτ ... όχι 4-5 ψάρια δεν μπορείς να βάλεις ... αλλά ούτε καν 1 ... όσο για τον πωλητή … να μην εμπιστεύεσαι την κάθε μ….α που θα ακούσεις από τον καθένα … κάποτε το εν λόγο μαγαζί ήταν μέλος στο φορουμ … με κάτι τέτοια που έκανε έγινε banned … |
|
||||
|
||||
![]()
και προχθες σε μαγαζι στη θεσσαλονικη ειδα στημενο ενα 6λιτρο θαλασσινο με 7 ψαρακια μεσα ...μου ειπε οτι ηταν 2 κοραλ φις..2 παιπ φις....2 μικροι γοβιοι κι ενα αλλο περιεργο....και οτι δε μεγαλωνουν αλλο τα ψαρακια (οι γοβιοι και τα κοραλ φις ηταν 1.5 εκατοστα το ενα...)
φυσικα υπηρξε και η προτροπη να κανω κι εγω ενα τετοιο..και ειναι πολυ ευκολο με τα μπετονια ετοιμο θαλασσινο νερο...
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε μου..ειναι εντελως λαθος στο 30 λιτρα δεν μπαινει ψαρακι οπως σου ειπαν παραπανω...μπορεισ να βαλεισ γαριδα και αρκετα tube worms κανει ομορφο αισθητικο αποτελεσμα..για τα 7 ψαρακια στα 6 λιτρα δεν θα το σχολιασω καν...ισως στα 30 λιτρα να μπορει να μπει ενα πολυ μικρο goby δεν θυμαμαι την ονομασια του ακριβως αν μπορουν οι παλιοι ας βοηθησουν..
οσον αφορα το ετοιμο νερο επειδη οταν ηθελα να κανω ενυδρειο το σκεφτηκα να σου πω τισ δυσκολιες?τι θα κανεις με την εξατμηση?αν προσθετεις απο μπιτονι με ετοιμο νερο θα ανεβει η αλατοτητα αν βαλεις απο την βρυση θα εχεις αλλα προβληματα..με την θερμοκρασια σε τοσο μικρο συστημα?πως θα την διατηρησεις? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι θαλασσινος όμως δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο....
Σε 30 λίτρα δεν βαζουμε ψαρι γλυκου νερου (πλην ενος μονομαχου) πόσο μαλλον σε θαλασσινου που εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις σε χωρο ..... Το να κρατησεις συνθηκες σωστες σε τοσο μικρο ενυδρειο μου φαινεται πολύ δυσκολο...... |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τι να πω σιγουρα τα μαγαζια θελουν να πουλισουν θα βαλω 2 γαριδες εψαξα βιντεακια απο ιντερνετ κ ειδα ψαρια ακομα κ σε μικροτερα για να μην ειμαι ομως με ενα μπετονι στο χερι κ επειδη θελω να παρω ενυδρειο 300 για να βολεψω τα δισκακια μου θα αρκεστο σε 2 γαριδες κ τελος
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω απο θαλλασινο αλλα αυτο που σου ειπαν με την εξατμιση και της αλλαγες και την αλατοτητα δεν πρεπει να το προσεξεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ασχετοσυνη και η παραπληροφορηση στα videakia ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν κάποια nano fish που τα δίνουν για 40 λίτρα περίπου.
http://www.liveaquaria.com/product/a....cfm?c=15+2124 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Tricky's nano-reef | Tricky | Nano Reef | 52 | 04-06-08 14:16 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
nano reef 120lt γνώμες! | glefas | Nano Reef | 8 | 15-11-07 15:32 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |