|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως το ενυδρειο ειναι σε τοιχο που απο πανω περναει το δοκαρι?
Και μηπως ειναι πολυκατοικια και ακριβως το ιδιο δοκαρι θα υπαρχει και απο κατω? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρο εσυ ειδικα το εχεις δει
ειναι σε τοιχο και απο πανω ακριβως περναει δοκαρι που προφανος ενωνει δυο κολονες, ειμαι στον 2ο οροφο και το ιδιο ακριβως εχει και ο 1ος (δηλαδη στο πατωμα μου) το παραδειγμα με την βιβλιοθηκη του Δημητρη ειναι πολυ καθησυχαστικο, ποτε μου δεν ειχα σκεφτει ποσα κιλα εχει μια 1,5μετρη βιβλιοθηκη, χοντρε το ποστ σου ειναι εξαιρετικο κατι αλλο που εχω σκεφτει (καπου πρεπει να το εχω διαβασει) ειναι να αγορασω ενα κομματι ξυλο παχους 3cm και διαστασεων 170Χ60 (το οποιο ειναι 1τμ) και να το τοποθετησω ακριβως απο κατω, θα περισσευει ακριβως 10 εκατοστα απο μπροστα-δεξια-αριστερα (πισω ειπαμε εχει τοιχο) |
|
||||
|
||||
![]()
xontre που δεν εισαι χοντρος! το διαβασα το αρθρο σου (ας με συγχορεσει ο orck που του μαγαριζω το θεμα) επειδη με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα, θα κανω ενα ενυδρειο 300 λιτρα κοντα, με βαση απο κιλοδοκο 4αρι 80εκ υψος. θα ειναι 1.35*43
το θεμα ειναι οτι το πατομα ειναι ξυλινο, και η πολυκατκοια του 83' στον δευτερο οροφο... το ενυδρειο θα μπει διπλα σε τοιχο κατω απο μια βιβλιοθικη-ντουλαπα μεγαλη που βλεπετε στην φωτο(στο κοκκινο τετραγωνο)... θελω να μου πειτε την γνωμη σας για την αντοχη... ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Ενυδρειου | knik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 05-02-08 21:05 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |