|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στις πλακες υπαρχουν διανομες που διανεμουν το φορτιο σε ολη την πλακα.....
Αρα ολη σου η πλακα φορτιζεται με τοσα κιλα ..... Και αν σκεφτεις οτι αμα ειναι ορθια στο σπιτι σου 8-9 (ευσωμα) ατομα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα βρεθεις απο κατω .......το ιδιο ειναι και με το ενυδρειο...... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως και εγώ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πήγα σε τρεις μηχανικούς για την δικιά μου περίπτωση. Περίπου 1200 κιλά σε εμβαδόν 1,2 (2χ0,6). Σε σχέση με τα σχέδια που τους πήγα, οι δυο είπαν ok ενώ ο τρίτος πήγε "by the book" (δηλαδή 300-400 κιλά το τμ) και μου είπε όχι. Βέβαια κανένας από τους δυο δεν έβαλε υπογραφή πουθενά... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχετε αναρωτηθεί πόσο μπορεί να ζυγίζει μια βιβλιοθήκη, και σε πόση επιφάνεια πηγαίνει αυτό το φορτίο?
Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο ζυγίζει το σύνθετο της μαμάς ή της γυναίκας μας, με 362000 σερβίτσια μέσα? Και καλά να κάτσουν αυτά τα 8-9 άτομα μπροστά από το ενυδρείο. Φαντάζεστε σε ένα γλέντι να αρχίσουν να χορεύουν στη μέση του δωματίου και ας μην έχει το δωμάτιο ενυδρείο? Μήπως οι εταιρίες και ειδικά εταιρία σαν τη juwel, δεν θα ρίσκαραν ποτέ να διαθέσουν ένα προϊόν στην αγορά, το οποίο θα μπορούσε να γίνει αιτία τέτοιας ζημιάς, χωρίς την σχετική προειδοποίηση? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Ενυδρειου | knik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 05-02-08 21:05 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |