|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι ότι αλλαγές έκανες κανονικά στη ρουτίνα σου. Αν τώρα θόλωσε το νερό σου κάνε μια γενναία αλλαγή και παρακολούθησε με προσοχή την αμμωνία σου γιατί μπορείς να εκπλαγείς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απλα έχω και εγώ λίγη απο την green spot και αύξησα τα φωφωρικά χθες για να την αντιμετωπίσω....
και βλέπωντας το τίτλο και περνώντας γρηγορα τα αρθρα μπερδεύτηκα. λέω τώρα θα γίνει κόλαση στο ενυδρείο... ![]() και το ψαξα να δώ αν θυμόμουν καλά! thanks... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πανο, 10 μερες δεν μου ειπες να το αφησω με το φαρμακο, η τα μπερδεψα λιγο? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο μακης υποθετω οτι αναφερεται στο θολωμα του νερου σαν αποτελεσμα της καταστροφης της βιολογιας σου....και σε μενα θολωσε το νερο χωρις να καταστραφει η βιολογια μου...μετρα φυσικα αμμωνια καλου κακου αλλα δε νομιζω να βρεις..το νερο θολωνει εξ.αρχης απο το ροζ φαρμακο...
ναι σου ειπα να κανεις την αλλαγη νερου συμφωνα με τη ρουτινα σου...εγω που αλλαζω καθε δεκαπεντε περιπου το αφησα καμια δεκαρια μερες και εκανα την αναμενομενη αλλαγη νερου κανονικα...κοινως δεν αλλαξα τιποτα στην ρουτινα των αλλαγων μου....
|
||||
|
||||
![]()
ok, θα τσεκαρω να σας πω...
------------------------- μου διχνει παρα πολυ ελαχιστη αμμωνια... δεν μπορω να πω κ συγουρα, ειναι λιγο ποιο σκουρο απο το μιδεν...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aaaooll : 24-10-08 στις 15:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρασινη τριχοειδης | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-05-08 21:07 |
Eπιμενει η καφε τριχοειδης αλγη! | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-04-07 20:36 |
Τριχοειδης αλγη-Πρασινο χνουδι | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 18-04-07 15:01 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |