|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δε μου φαίνεται κουφό που αυξήθηκε με αυτά που έριξα γιατί εκτός των βακτηρίων, πήρα και διάφορα υλικά όπως μικροσκοπικά φυλλαράκια και γενικά οργανικό υλικό το οποίο είναι "νεκρό" και σε αποσύνθεση. Άρα βγάζει αμμωνία, έτσι δεν είανι; Το θέμα ήταν να "δούλευαν" τα βακτήρια και να την μετέτρεπαν σε ΝΟ2 ώστε να εξαλείφεται. Αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συνέβη, το οποίο είναι και το πρόβλημα. Το φαγητό το έχω περιορίσει αρκετά. Τώρα για 30% καθημερινά θα είναι λίγο πρόβλημα αλλά θα το κάνω. Ίσως κάνω κι άλλη μια απόψε πριν κοιμηθώ. Πάντως αφού οι συναντήσεις είναι και Σάββατο και κοντά μου, θα έρθω με το αυτοκίνητο αυτό το Σάββατο να γνωριστούμε και να πάρω κι άλλο μπόλι μπας και το σώσω. ![]() ------------------------- Βρε παιδιά, αυτό δεν γίνεται... Αλλάζω πριν λίγο νερό 30% καθαρίζοντας ταυτόχρονα τα περιττώματα από το βυθό, τους ρίχνω λίγο φαγητό (είχα από χτες το μεσημέρι) και σχεδόν αμέσως μετράω αμμωνία. Κι έχω ακριβώς την ίδια με το πρωί, που δεν είχα ούτε καθαρίσει ούτε κάνει αλλαγή! Είναι λογικό αυτό; Τι στην ευχή μπορεί να συμβαίνει; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη uptight : 22-10-08 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπόλι για νέο ενυδρείο | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-03-08 18:14 |
Ζητείται μπόλι. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-02-08 21:59 |
Γιατί πέφτει συνεχώς το Ph? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 06-12-07 23:08 |
Αμμωνία | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-02-07 21:16 |
Να πέφτει νερό ή να μην πέφτει | moogy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-04-04 02:32 |