|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά αυτό με το οτι τα τεστ της ΣΕΡΑ είναι από τα καλύτερα είναι μάλλον ατυχές!
Τα ml νερού τα μετράς με τον δοκιμαστικό σωλήνα ή με σύριγγα? Το λέω διότι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να είναι λάθος το σημάδι στους δοκιμαστικούς σωλήνες της ΣΕΡΑ. Να βάλεις πάλι μπίχλα από το ίδιο ενυδρείο εφόσον γνωρίζεις οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και επίσης να κάνεις άμεσα αλλαγή νερού για να πέσει η αμμωνία εφόσον έχεις ψάρια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τώρα για τη μπίχλα λίγο δύσκολο να του ζητήσω κι άλλη. Σου λέω μου άδειασε ολόκληρο το ένα από τα 2 φίλτρα! Είναι και λίγο μυστήριος τύπος. ![]() Αλλαγή νερού κάνω τώρα. Αποκλείεται να δουλέψει αργότερα η υπάρχουσα μπίχλα δηλαδή; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε την αλαγή νερού και χρησιμοποίησε σύριγγα για να μετρήσεις την ποσότητα του νερού που θέλεις.
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα στην παρούσα φάση λίγο δύσκολο, δεν έχω στο σπίτι σύριγγα. ¶λλη φορά!
|
|
||||
|
||||
![]()
ποση ωρα μεσολαβησε απο το καθαρισμα του φιλτρου μεχρι να το ριξεις στο ενυδρειο σου?? αν περασαν αρκετες ωρες ισως το μπολι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γύρω στις 4,5 ώρες αλλά η μπίχλα ήταν μέσα σε μπουκάλι με το νερό της. Δεν μπορεί να ψοφήσανε!
![]() ![]() ![]() Αν παίζει αυτό ρόλο, και να το ξανακάνω πάλι το ίδιο θα γίνει, θέλω 1,5 ώρα μέχρι να πάω σπίτι και σιγά μην κάθεται ο άλλος να καθαρίζει φίλτρα λίγο πριν κλείσουμε το γραφείο. 5 το απόγευμα το έκανε και το έριξα στις 9.30. Update - έκανα αλλαγή σχεδόν 20% και η μείωση ήταν πολύ μικρή. Κάτι άλλο πρέπει να γίνει. |
|
||||
|
||||
![]()
εχει συζητηθει ξανα ποσο ζουν τα βακτηρια χωρις κυκλοφορια νερου.....σε ενα ενυδρειο π.χ. με διακοπη ρευματος ειπωθηκε οτι αντεχουν αρκετες ωρες...αλλα δε ξερω αν ειναι το ιδιο με ενα μπουκαλι με μικρη ποσοτητα νερου.....γενικα παιζει ρολο και προσπαθουμε να ριξουμε το μπολι το συντομοτερο δυνατον....
αν δε μπορεις να καθαριζεις φιλτρα μολις πριν κλεισεις το γραφειο.... κατι μπακαλιστικο που σκεφτομαι αν χρειαστει να το ξανακανεις....να επαιρνες στο γραφειο μια αεραντλια και να προκαλουσες κινηση στο νερο του μπουκαλιου με ενα λαστιχακι?? τι λετε οι υπολοιποι?? θα επιανε κατι τετοιο να κρατησει το μπολι ζωντανο??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπόλι για νέο ενυδρείο | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-03-08 18:14 |
Ζητείται μπόλι. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-02-08 21:59 |
Γιατί πέφτει συνεχώς το Ph? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 06-12-07 23:08 |
Αμμωνία | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-02-07 21:16 |
Να πέφτει νερό ή να μην πέφτει | moogy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-04-04 02:32 |