|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλό το aquascaping αλλά άλλη η χάρη του μεγαλώματος κλπ.
Τι ψάρια έχεις τώρα μέσα; |
|
||||
|
||||
![]()
αυτή τη στιγμή δεν έχω ψάρια μέσα, γι'αυτό ψάχνομαι...δεν βιάζομαι βέβαια, θέλω καλύτερα να τελειώσε με την υπόθεση "χέρια μέσα στο ενυδρείο" και τις μεταφυτεύσεις και μετά να ασχοληθώ με τα ψάρια...
...θα ήθελα να ασχοληθώ και με αναπαραγωγές φυσικά...μπορεί να μου κάτσουν τα corydoras, θα χαρώ επίσης πολύ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Corydoras panda είναι πολύ όμορφο είδος συμφωνώ με το Νεοκλή εγώ.
Θα διαφωνήσω όμως στο θέμα ροδόστομα διότι το ενυδρείο σου είναι κοντό και δεν θα έχεις χώρο για να κολυμπήσουν. ¶σε που έχουν πλέον γίνει και αρκετά κοινότυπα τα ροδόστομα. Κάτι μικρότερο π.χ. ember tetra τι σου λέει; Τέλος μερικές γαρίδες cherry ίσως; Αν βάλεις προφίλτρο στη είσοδο του εξωτερικού που είδα ότι έχεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα θες να κανεις αναπαραγωγές corys.......ξέχνα τα όλα τα ψάρια.
Μόνα τους θα πρέπει να τα βάλεις γιατι δεν θα αφήσουν κανένα αβγό τα tetras. Eίμαι παθών. |
|
||||
|
||||
![]()
όπως είπα δεν είμαι και πολύ τρελαμένος με τις αναπαραγωγές, με ενδιαφέρει να έχω ένα ωραίο ενυδρείο με ψαράκια που περνάνε καλά μέσα...για γαριδούλες θα δείξει στην πορεία. ας δουλέψει πρώτα λίγο καιρό το ενυδρείο και αποφασίζω μετά...
...αυτό που με καίει τώρα είναι το φώς...και εδώ θέλω τη βοήθειά σας... όσον αφορά το φωτισμό τώρα.... σκέφτομαι για χειροποίητο καπάκι από μαύρο πλέξι με 3-4 λάμπες τ5 μέσα των 55cm. επίσης μου μπαίνουν και ιδέες για φωτιστικό τύπου Metal halide.τί λέτε ότι είναι πιό αποδοτικό??? μιλάω και για εμφάνιση(χρώμα φωτισμού) και για απόδοση(ανάπτυξη φυτών-αριθμός watt-διάχυση). κάπου άκουσα ότι μπορώ να βρώ φθηνό προβολέα για Metal halide σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό, και να προσαρμόσω την κατάλληλη ενυδρειακή λάμπα...ισχύει??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ θα πήγαινα καλύτερα σε 3 λαμπες Τ5. Η ΜΗ νομίζω είναι λίγο υπερβολή... |
|
||||
|
||||
![]()
αν σκεφτείς ότι το ενυδρείο είναι αρκετά ψηλό ίσως και να μην είναι.
![]() ίσως όμως να είναι και αρκετές οι 3 τ5... γνωρίζουμε τιμούλα ενδεικτικά για έναν τέτοιο προβολέα???για την λάμπα??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
υπαρχει κανεις με 120λτ του καρφουρ | ksifias | Nano Reef | 12 | 06-11-07 13:03 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Προτάσεις για Εξ. φίλτρο σε 120λτ. | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 22-02-06 16:16 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |