|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάρια
Για τα kribs ξέχνα το γιατί μόλις γεννήσουν.....κουκουρούκου δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις. Για ψαράκια θα ήταν ωραίο με ένα ζευγάρι apistos, αλλιώς με ένα καλό κοπαδάκι με μπόλικα tetras. (Ότι σου αρέσει) Μου αρέσει περισσότερο με το κοπαδάκι tetras. Για τα σκαλάρια το θεωρώ μικρό πάντως. Φυτά Η Valisneria spiralis είναι πολύ ωραίο φυτό αλλά θα πάει όπου θέλει αυτό, με τα runners (δρομείς) που θα βγάλει και πιστεύω ότι θέλει μεγάλο ενυδρείο σε μήκος για να μην είσαι κάθε τρεις και λίγο με τα χεράκια μέσα να την μαζεύεις. Με την ροτάλα.....δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις ποτέ δεν με συμπάθησε, οπότε δεν μπορώ να σου πω. lmaikl Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τώρα όσον αφορά τα άπιστο.... δεν θα είναι πολύ άδειο το ενυδρείο???? ![]() άλλες προτάσεις??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Πωπωωωω...πρεπει να κοψω το
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου dizio τα γκουράμι τα έχεις σκεφτεί?? Σε χαλάει κάτι στα ψαράκια αυτά?? Εγώ Πάντως τα λάτρεψα και θα ξαναβάλω colisa lalia με tetra neon στο νέο στήσιμο...
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν με αρέσουν ρε παρμ. πέρασαν και αυτά από το μυαλό μου, αλλά δεν ταιριάζουν με την εικξόνα που σκέφτομαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεπον...
εγω θα έβαζα ενα κοπαδι ροδοστομους (10-12 ψαρακια στο συνολο)... και μετά μια ομάδα κορυ (5-6) και κατα προτίμηση τα panda που ειναι τα αγαπημενα μου!!! Ειναι ολα απο την Ν.Αμερική, θα εχεις κινηση λογω του οτι τα ροδοστομα πανε συνεχεια μαζι και θα εχεις και τα κορυ στα χαμηλα επιπεδα... και που ξερεις μπορει να παρεις και καμια γεννα.... ![]() καμια γαριδουλα και εισαι κομπλε...!!! Αυτην ηταν η δικη μου προταση.... |
|
||||
|
||||
![]()
και μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω...στην τελική πιό πολύ την ψάχνω με το scaping παρά με αναπαραγωγές κλπ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
υπαρχει κανεις με 120λτ του καρφουρ | ksifias | Nano Reef | 12 | 06-11-07 13:03 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Προτάσεις για Εξ. φίλτρο σε 120λτ. | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 22-02-06 16:16 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |