|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως πρεπει να περιμενεις λιγο να προσαρμοστουν.Επειδη ειναι σκληρα φυτα και τα δυο ειδικα η difformis
|
||||
|
||||
![]()
μηπως πρεπει να προσθεσεις δυοξειδιο?στον πατο εχεις χαλικι??για να στωθει πιο γρηγορα το ενυδρειο γιατι δεν παιρνεις λιγη βρωμια απο καποιο υγειες ενυδρειο για να εισαι οκ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά σταμάτα τώρα τα λιπάσματα! εκτός και αν θέλεις να κάνεις καλιέργεια άλγης!
Δώσε λίγο χρόνο στα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
και μείωσε το φως
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. ΟΚ - Τα λιπάσματα τα έριξα μια και από τότε δεν ξαναρίχνω.
Στον πάτο έχει χαλίκι χαλαζιακό, διαμέτρου 1-1,5χιλ (περίπου). Διοξείδιο δεν έχω. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορω να σου δωσω εγω απο το 75αρι μου στο οποιο δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε απο θανατους ψαριων ουτε με τα φυτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
σου στέλνω πμ!
------------------------- Τελικά το μαύρισμα στα φύλα πρέπει να είναι άλγη. Δοκίμασα να τρίψω ένα με το χέρι και καθάρισε. Από την υφή νομίζω ότι είναι BGA μόνο που δεν είναι πράσινο αλλά κατάμαυρο. Τα λιπάσματα τα έχω σταματήσει. Πρέπει να το καθαρίσω με το χέρι από τα φυτά, ή να το αφήσω και θα φύγει μόνο του με σωστές συνθήκες νερού/φωτισμού; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 16-10-08 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |
Κακά & καλά νέα.... | mmbuna | Malawi | 5 | 03-04-05 18:43 |