|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τα 'βαλες δάχτυλο όπως σου είπα;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρόκειται για είδος που πολύ δύσκολα ξεχωρίζει κανείς το φύλο του, ιδιαίτερα αν δεν έχει έμπειρο μάτι. Σε γενικές γραμμές, αυτά περί μήκος πτερυγίων, χρωματισμών και άλλα τέτοια απλά δεν ισχύουν... δεν είναι ο κανόνας.
Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες σου, παρατηρώ ότι: - Στις φωτογραφίες 1-5, πρόκειται για αρσενικό. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω 100% γιατί χρειάζομαι καλύτερες φωτογραφίες από το πλάι για να φαίνεται το αναπαραγωγικό όργανο. - Το ψάρι στις φωτογραφίες 6-7 φαίνεται να είναι θηλυκό. Η φωτογραφία 7 είναι καθαρότερη και πιο ξεκάθαρη, αλλά, και πάλι, για να είμαι 100% σίγουρος για την αναγνώριση, θα χρειαστώ καλύτερες φωτογραφίες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φωτο απο τα ψαρια που πηρα για θυληκα αλλα στις φωτο μου ειπες οτι σου μιαζουν αρσενικα.ελπιζω να ειναι καλητερες οι φωτο.το ψαρακι που λες για θυληκο δεν καθετε για φωτογραφια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε μας λες φίλε George και πως τα ξεχωρίζεις εσύ, για να μαθαίνουμε και εμείς;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Ντίνο,
Μπορώ να πω ότι στις φωτογραφίες 1 και 2 πρόκεται για θηλυκό 100%. Για το ψάρι στις φωτογραφίες 3-6, και πάλι θα ήθελα καλύτερες φωτογραφίες (προσπάθησε να φαίνεται καθαρά η περιοχή που βρίσκετε το σεξουαλικό όργανο - ανάμεσα από τα πτερύγια), αλλά μάλλον- όχι όμως 100% -πρόκειται για θηλυκό. Θεόδωρε, Μην τα θέλετε όλα δικά σας... δεν μπορώ να σας πω όλα μου τα μυστικά. ![]() Κάποιος που έχει έμπειρο μάτι, μπορεί να ξεχωρίσει εύκολα το φύλο ενός ψαριού κοιτάζοντας το σεξουαλικό του όργανο. ΥΓ. Giorgos, όχι George. Το λέω γιατί είμαστε δύο διαφορετικά πρόσωπα... και φυσικά εγώ έχω πιο ωραία ψάρια!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bolivian ram, Mikrogeophagus altispinosus | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 10-04-09 17:11 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |
Κεραυνοβόλος έρωτας με Mikrogeophagus Ramirezi | pavloukos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 08-10-03 11:19 |