|
|
|||
|
|||
![]()
Ντίνο,
Μπορώ να πω ότι στις φωτογραφίες 1 και 2 πρόκεται για θηλυκό 100%. Για το ψάρι στις φωτογραφίες 3-6, και πάλι θα ήθελα καλύτερες φωτογραφίες (προσπάθησε να φαίνεται καθαρά η περιοχή που βρίσκετε το σεξουαλικό όργανο - ανάμεσα από τα πτερύγια), αλλά μάλλον- όχι όμως 100% -πρόκειται για θηλυκό. Θεόδωρε, Μην τα θέλετε όλα δικά σας... δεν μπορώ να σας πω όλα μου τα μυστικά. ![]() Κάποιος που έχει έμπειρο μάτι, μπορεί να ξεχωρίσει εύκολα το φύλο ενός ψαριού κοιτάζοντας το σεξουαλικό του όργανο. ΥΓ. Giorgos, όχι George. Το λέω γιατί είμαστε δύο διαφορετικά πρόσωπα... και φυσικά εγώ έχω πιο ωραία ψάρια!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αφού λοιπόν δε θές να μοιραστείς την σοφία σου με μας ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Μια πλάκα έκανα κι εγώ και αμέσως τσίμπησες!
Όπως είπα, κοιτάζοντας το όργανο αναπαραγωγής (τις περισσότερες φορές ΔΕΝ είναι εμφανής) διαφόρων ψαριών του ίδιου είδους θα παρατηρήσεις ότι σε κάποια ψάρια είναι λεπτό με κλίση προς τα πίσω, ενώ σε άλλα είναι πιο χοντρό και σχεδόν κάθετο με το σώμα. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για αρσενικό, και στην δεύτερη για θηλυκό. Είδες πόσο απλό είναι; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο είχα ακούσει και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος.
Ευχαριστώ, αλλά μη νομίζεις ότι θα ξεμπερδέψεις τόσο έυκολα. ![]() Αν δεν καταφέρω την αναγνώριση (που μάλλον θα τα καταφέρω) δε το γλιτώνεις το ποστ...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
θα προσπαθησω να βγαλω και τα αλλα αν κ δεν ξερω ποτε θα τα καταφερω...με το που παω μπροστα στο ενυδρειο για να βγαλω φωτο χανονται μεσα στα φυτα....
![]() Υ.Γδηλαδη παιζει περιπτωση να ειναι κ τα 3 θυληκα???? ![]() ![]() ------------------------- theodor 72 βαλε κ εσυ εδω τις φωτο σου αν θες δεν εχω προβλημα.αφου αφορα το ιδιο θεμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinos99 : 01-10-08 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον giorgo φωτογραφιες απο τον ντροπαλο της παρεας(επιτελους)
![]() ![]() προκειται για το ψαρακι στις φωτο 6-7 στο ποστ 7 που σου φαινοταν θυληκο.ελπιζω να ειναι καλες. |
|
|||
|
|||
![]()
Θηλυκό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bolivian ram, Mikrogeophagus altispinosus | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 10-04-09 17:11 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |
Κεραυνοβόλος έρωτας με Mikrogeophagus Ramirezi | pavloukos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 08-10-03 11:19 |