|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσένα σου άρεσε και άσε εμένα,δηλαδή στη φώτο είναι μέσα αλλά λογω νεροποντης δεν φαίνεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι...αδειο ειναι ετσι με λιγο πογκοστεμον να επιπλεει......το διαμορφωσα αλλα θελω να κανω και λιγη καθαριοτητα αυριο πριν βγαλω φωτο....
υ.γ.περιμενω πογκοστεμον.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι οχι γιατι έγινε δάσος είπαμε στης 26 Οκτ μαζί με το άλλο,πιστεύω να βγεί πολύ πράμα γιατί άλλαξα και την ΜΗ απο πάνω τους και βλέπω να τρέχω και να μη προλαβαίνω χεχεχε.
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι τρελλος
![]() ![]() ![]() Rio Araca το εκανες το ενυδρειο, μες τη μπιχλα. http://www.youtube.com/watch?v=3MzqGWi6Nn8 ___
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανο, πολυ dirty το "ντερτι" σου χα χα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακομη πειραματιζομαι..το ενα φυτο εδω το αλλο εκει...και περιμενω και κατι κλαδεματα απο φιλους....ειπαμε συνεχης αλλαγη το φυτεμενο....παντως ειναι πολυ ππιο μινιμαλ τωρα.....αυριο αν μπορεσω θα βαλω φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
καλο στησιμο και περιμενω κατι αψογο....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ρίμαξες το μποστάνι ρε Πάνο!!!
Πότε πρόλαβες να το βαρεθείς;;; Πάντως, εγώ περιμένω το νέο setup για να απολαύσω πρασινάδα ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
να και μια νεα προσπαθεια..βγηκαν πολλα φυτα....μπηκε ξυλο.....αναμενω να φουντωσει η μπλυξα και να κλαδευτει .. ωστε να σχηματιστουν επιπεδα ,..να ψηλωσει η alternatheira....και να βαλω και περισσοτερο pogostemon helferi σαν γρασιδι.....το γλωσσο ακομη υποσκεψη..το σκιαζουν τα αλλα φυτα και εχει την ταση να ανεβαινει....
![]() περιμενω διορθωσεις!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |