|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πσσσσστ.
Μας δουλευεις? Να δω πως μπορει να γινει καλυτερο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε μασάει ρε αυτός! Τα πάντα μπορεί να κάνει!
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που σας αρεσε παιδια!
καλο φθινοπωρο θα σου ευχηθω χοντρουλη μου...μιας και σημερα παλι τσαλαβουτουσα στη θαλασσα και δε μου καθεται καλα το " καλο χειμωνα".. ευχαριστω για τις συμβουλες..κι εγω τεινω στο να κρατησω την κοκκινη κυρια και να δω που θα τη βαλω...ισως οπως επαιξα με τα επιπεδα της μπλυξα θα ηταν καλα να κανω και τα "βουναλακια" που λες στο μικρανθεμο....οιδομεν...ολα αλλαζουν...
|
||||
|
||||
![]()
Το βρηκα το ψεγαδι (οχι θα σ'αφηνα)
Παρε ενα επιπλο της προκοπης να μη φαινονται ολα χυμα απο κατω βρε αγορι μου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σωστος!!!! και αυτα τα μπαλλαστ ακομη να τα κρυψω απο πισω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αισθητη αλλαγη !!!Πολυ ομορφο ειναι το ενυδρειο σου!!!Μου αρεσε παρα πολυ!!!
Υ.Σ. Μην τους ακους αστο ετσι οπως ειναι.Να φαινετε και ο εξοπλισμος σου...Τι τζαμπα τα πηρες ολα???Να μην τα διχνεις και καθολου??? ![]() ![]() ![]() Ακομα λιγα μπραβο σου αξιζουν ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανούλη τι βλέπω???Αποφάσισες να κλαδέψεις την ζούγκλα??Όμορφααααααα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια!!
χαχα...η αληθεια οειναι οτι κοστιζουν ολα...οποτε ας τα επιδεικνυουμε.. ![]() κωστα..ναι...περικοπες βλεπεις...οχι μονο στις αδειες...και στα φυτα!! το παραξενο ειναι οτι δε μου "στοιχισε"...το εκανα ελαφρα τη καρδια....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |