|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου σιγουρα εννοεις αυτο !
Κοιτα να δεις αυτα τα καβουρακια ειναι τελειος ακυνδινα μεσα στο ενυδρειο Δεν πειραζουν τιποτα παρα μονο την τροφη τους. Το μονο που μπορει να ενοχλησουν ειναι κανενα σαλιγκαρι που προχωραει λογο επειδη ειναι πολυ αργο.. Απο συντηρησει θελουν σκληρα νερα και οταν λεμε σκληρα πανω απο 10gh (και αυτο γιατι εαν μαλακωσει το οστρακο τους πεθαινουν), και επισης σημαντικο γι αυτα ειναι να μπορουν να ανεβαινουν σε καποια προεξοχη ωστε να στεγνωνουν που θελουν λιγο.. Το συγκεκριμενο καβουρι θελει και (ΣΤΕΡΙΑ) θα το δεις σε λιγες μερες να λιαζετε κατω απο την λαμπα φθωριου σου, το συγκερκιμενο εχει απιστευτη πλακα... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τετοια καβουρακια ηταν....τωρα να διαχωρισω τα ειδη μη μου πεις αλλα αυτο το παρουσιαστικο ειχαν.....εχουν καπου στα 3.5 ευρω......
τα εχεις καιρο?? μεταξυ τους μαλωνουν?? θελουν λιτρα? απο τροφη?? οτι πληροφορια εχεις ευπροσδεκτη...ειμαι υπο σκεψη....
|
||||
|
||||
![]()
αυτο σαν αυτο που δειχνει ο φιλος νισαμ το ειχε και μενα ενας φιλος μου αρκετο καιρο στο ενυδρειο χωρις προβλημα βεβαια οτι εχει δαγκανα δεν ξερεις πως θα τα παει με τα ψαρια μαζι..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καβουρακια | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-02-05 15:39 |