|
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη τα δικά μου που είχαν κόκκινες δαγκάνες μου κατακρεούργησαν τα φυτά και από'τι είχα ακούσει όταν μεγάλωναν θα βάζαν χέρι και σε κανένα ψάρι . Και μεγάλωναν αρκετά . Προφανώς θέλουν και μεγάλο ενυδρείο όπου το κάθε είδος βρίσκει το χώρο του .Σκαρφαλώνουν πολύ και τους αρέσει να την αράζουν έξω από το νερό . Στο δικό μου όλο πάνω στο εσωτερικό φίλτρο τα έβρισκα . Τώρα που το θυμάμαι ήταν πολύ χαριτωμένα . Τι ψαχνόμαστε για γαρίδες , βουρ στα καβούρια
![]() ![]() ![]() υγ Σωτήρη μάλον την ώρα που έγραφα πόσταρες . Αλήθεια τα δικά μου τα είχα δει να κώβουν κομμάτια από φυτό και να το τρώνε . Ήταν αυτά της φωτογραφίας . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να με βαλετε να κανω και 5ο ενυδρειο για καβουρια τωρα... ![]() ευχαριστω για τις πληροφοριες.....και οσον αφορα το θεμα της διατροφης τους??
|
||||
|
||||
![]()
Τα είχα δει με τα μάτια να κώβουν κομμάτια και να τρώνε. Τους έριχνα τροφή για ψάρια βυθού και καβούρια της sera σε ταμπλέτες .
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω......οψομεθα....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
είναι βρώσιμα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Πάνος όλα τα τρώει αρκεί να είναι νόστιμα!!!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Υ.Γ.: και δεν πιθανόν να ειναι και αφροδισιακά. |
|
||||
|
||||
![]()
τι λετε?? να κανω κι αλλο ενυδρειο και σε 3-4 χρονια να σας κερασω καβουρομεζεδες?? με τρεις κι εξηντα το καβουρι θα μου βγει και οικονομικα...
![]() αραγε θα ηταν τοσο ανθεκτικο ωστε σε πλαστικο 30λιτρο να κανω ενα μινι παλουνταριο με καθημερινες αλλαγες νερου και να κρατησω 1?? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καβουρακια | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-02-05 15:39 |