|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τρωνε και τα δυο καλα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο, απο την πρωτη μερα εφαγαν... την ουρα δεν την κουναει οπως λες ειναι ακινητη...και η αναπνοη του δεν ακουγετε καθολου... το πρωι που σηκωνομαι και τους αναβω το φως κατα τις 7 τρωνε και τα δυο και μετα απλα καθονται και με κοιτανε που τους μιλαω... μετα τα βλεπω παλι στις 5 περιπου που σχολαω δεν ξερω τι κανουν ολη την αλλη μερα... την κυριακη που τα ειχα παντος ηταν η δευτερη μερα και μιλουσαν και πετουσαν... τωρα περιμενω την κυριακη παλι να τα δω ολο το πρωι τι κανουν... παντος και στο πετ σοπ που πηγα το πρωι τα 3 απο τα 4 που εχουν μεινει καθοντουσαν ετσι... μηπος ειναι πολυ πιο μικρα απο 5 μηνων που μου ειπε και νυσταζουν... πιο πολυ???
|
||||
|
||||
![]()
επειδη αναπαρηγαγα πουλια και τα ειδα σε καθε φαση της ανατροφης τους...δεν υπηρξε περιοδος που κοιμοταν υπερβολικα....τουλαχιστον απο τη στιγμη που αφησαν τη φωλια τους....
ετσι που τα λες ομως δε βλεπω κατι μη φυσιολογικο.....καποιες ωρες ξεκουραζονται..ειναι λογικο. παντα ομως να παρατηρεις τα πουλια σου!! αν συνεχισεις να βλεπεις διαφορα αναμεσα στα 2 πουλια που εντεινεται....ας σου χτυπησει το καμπανακι....
|
||||
|
||||
![]()
φιλε τα παρατησω καθε μερα ... απλα περιμενω την κυριακη που θα τα εχω ολο το πρωι να δω αν θα παιζουν και αν θα μιλανε...
την πρωηγουμενη κυριακη αν και τρομαγμενα ηταν μια χαρα... απλα δεν ξερω τι κανουν ολη μερα... αν ειναι κανουν οπως την κυριακη λογικο ειναι να ερχομαι και να τα βλεπωκουρασμενα... αν σκεφτεις οτι μπορει να ηταν και σε κανενα μικρο κλουβι που δεν μπορουσαν να πετανε...
|
||||
|
||||
![]()
και στις 5 που γυρνας θα πρεπει να εχουν καποια δραστηριοτητα...τωρα πια σουρουπωνει κατα τις 7...
δως τους λιγο χρονο ναι....αλλα υπερβολικη νωθροτητα δε δικαιολογειται....
|
|||
|
|||
![]()
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
πήγα σε δύο καταστήματα σήμερα να ρωτήσω για τα cockatiel,στο πρώτο κατάστημα είχαν ενα ζευγάρι (κίτρινο χρώμα) προς 65Ε και στο δεύτερο κατάστημα ένα γκρίζο ζευγάρι 90Ε,και στην ερωτησή μου,γιατί αυτή η διαφορά τιμης,μου απάντησε ότι τα γκρίζα είναι πιο σπάνια γι αυτό και πιο ακριβά. Και τα δύο ζευγάρια είναι μεγαλύτερα του ενός έτους. Εσείς τι λέτε? |
|
||||
|
||||
![]()
βλακειες σου ειπε....τα γκριζα ειναι τα πιο κλασικα...ειναι ο φυσικος χρωματισμος και τα φτηνοτερα πουλια....
65 το ζευγαρι ειναι πολυ καλη τιμη/....αλλα μηπως τρεχει κατι αλλο γιατι τοσο φτηνα??? 90 το ζευγαρι τα γκρι ειναι μια συνηθισμενη τιμη....εφοσον ομως εχουν δαχτυλιδι....μηπως τα κιτρινα δεν εχουν?? τοτε σημαινει οτι ειναι παραγωγη χομπιστα και τα πηρε πιο φτηνα και "μαυρα" οποτε τα δινει ισως πιο φτηνα...αλλιως δε ξερω τι να πω...του εχουν μεινει και δε μπορει να τα δωσει και χαμηλωσε την τιμη?? παντως για τα κιτρινα ψαξτο...... και βεβαιωσου οτι ειναι ζευγαρι γιατι στα κιτρινα δυσκολα διακρινεται.... και σπανια διακινουνται πουλια μεγαλυτερα του ετους.....μηπως καποιος χομπιστας του τα εδωσε για καποιον λογο...τα πουλια που εμπορευονται τα μαγαζια ειναι σηνυθως 4-8 μηνων
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή το θέμα με τους παπαγάλους είναι λίγο πολύ γνωστό (αν και τα cockatiel
αναπαράγονται και εδώ, ίσως όχι επαγγελματικά) η εισαγωγή παπαγάλων έχει απαγορευτεί και επομένως οι τιμές έχουν ξεφύγει, έρχονται πουλιά μόνο από Ευρώπη και δη Ολλανδία.
|
||||
|
||||
![]()
εδω και χρονια τα κοκατιλ εχουν πανω κατω αυτη την τιμη.....κιαυτο γιατι εδω και χρονια σταματησε η εισαγωγη παπαγαλων....σχεδον ολα πλεον ειναι ευρωπαικα πουλια....
γιατι 65??? ρωτησε τον ευθυεως και λιγο αιφνιδιαστικα...να δουμε τι θα σου πει....
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω.
κανενα ζευγαρι δεν φορουσε δαχτυλιδι,ο ενας μου ανεφερε οτι τα πουλια ερχονται απο ολλανδια,η αλλη δεν ηξερε τιποτε αλλο εκτος απο την τιμη των πουλιων ![]() Ρωτησα επισης για ενα κλουβι διαστασεων περιπου ενος τετραγωνικου,και το κοστος ειναι περιπου στα 200Ε. Οταν εισαι επαρχια απλα δεχεσαι καποια πραγματα λογω λιγων επιλογων. ------------------------- Χθες ο ανιψιος μου απο Καλυμνο αγορασε ενα θυλικο κοκοτιλ για 25Ε...μηπως λογω ΦΠΑ 13% οι τιμες ειναι καλυτερες...αλλα και τα μεταφορικα απ'την αλλη?! Το κιτρινο κοκοτιλ ηταν οντως ζευγαρι,συμφωνα με ενα πινακα που βαλατε σε προηγουμενο ποστ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpyrosK : 25-09-08 στις 11:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |