|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχαχαχαχα μπα η μικρη θελει να ταλαιπωρει εμενα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σωστα λεει αυτος θα το κανει.και οχι 1 αλλα πολλα.χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα ![]() ![]() ![]() ![]() μπραβο θαναση στο μυαλο μου εισαι ------------------------- θαναση ακους????????????????????????????????????????????? ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ............. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 20-09-08 στις 20:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα νεαρα πουλια.....
να σου ζησουν!!!! κωνσταντινα ειναι μικρα...εχει καιρο ακομη για να δει απογονους....τα ξεχωρισε με ψηλαφηση θαναση??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το παιδι δεν ξερει απο παπαγαλους μου το ειχε πει, απλα μειναμε στα λογια του εισαγωγεα-εκτροφεα... τωρα τι να πω ελπιζω να ειναι ετσι αλλιως θα παρω κι αλλο πιο μετα... ![]() ![]() παντος το ενα ειναι ελαφρος πιο ογκοδες απο το αλλο στο στηθος... αν αυτο λεει κατι...
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω να σου βγουν ζευγαρι!προς το παρον κ τα δυο μοιαζουν με θυλικα αλλα ειναι μικρουλια ακομα!να σου ζησουν!πολλυ ωραιο το σπιτι τους!ενα τετοιο θελω κ εγω για την δικια μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα!!! κι εγω ελπιζω σε ζευγαρι!! ο εισαγωγεας απο την αθηνα τα εστειλε για ζευγαρι... θα δειξει οταν μεγαλωσουν. παντος απο κατω οι ουρες στο ενα ειναι πιο εντωνα κατι ραβδοσεις που εχει και στο αλλο οχι... και στο ενα απο κατω απο τα φτερα εχει και λιγα κιτρινα... ομως οπως ειπες ακομα ειναι μικρα.... οσο για το σπιτι που θες... γι αυτο εκανα τοσο μεγαλη παρουσιαση... ξεκινα...
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση, τέλεια που είναι μικρά. Μεγάλα θα σε ταλαιπωρούσαν πολύ για να μάθουν. Το πρώτο είναι αρσενικό και το δεύτερο θηλυκό. Βάζω και στοίχημα.
ΜΑΚΗΣ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |