|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η τροφη ειναι χυμα γιατι δεν ειχαν συσκευασμενη... περιμενω να φερουν αλλα εχει μεσα και ηλιοσπορο ψιλο. λαχανικα τους εβαλα μαζι με ρυζι αλλα δεν το αγγιξαν. σουπιοκοκκαλο τους εχω αλλα δεν το αγγιξαν. αμμο τους εβαλα συσκευασμενη αλλα ετρωγαν την χυμα που εβαλα στο πατο... εχουν και τριμενα οστρακα.. εβαλα κι ενα σαν σουπιοκοκκαλο που ειναι ολο τριμενα οστρακα αλλα δεν το αγγιξαν... τους πιπερια, δεν την αγγιξαν... εγω τους εχω τα παντα μεσα αλλα μονο αμμο και τροφη μιγμα... πιο πολυ τους ηλιοσπορους τρωνε... πρεπει να τα μαθω μολις με συνιθησουν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σιγα σιγα θα αρχισουν να δεχονται νεες τροφες...ειναι ακομη στρεσσαρισμενα απο την αλλαγη περιβαλλοντος.....θα μαθουν το χωρο..εσενα και μετα θα αρχισουν να περιεργαζονται καθε τι καινουριο....οπως και τις τροφες...καποια πραγματα απλα δε θα τα τρωνε....ειναι και θεμα γουστου....ηλιοσπορο τρωνε πιο πολυ αλλα μην τους κανεις το χατιρι...ειναι πολυ παχυντικος...θα τον τρωνε πρωτο αλλα θα περιμενεις να φανε και το κεχρι..αλλιως θα τρωνε μονο ηλιοσπορο...αποξηραμενα φρουτα επισης τρωνε....τετοια εχει στις επωνυμες τροφες.....μολις αναζητησουν ασβεστιο θα επιτεθουν και στο σουπιοκοκκαλο...αλλα οπως ειπες τρωνε και την αμμο...εσυ θα τους δινεις αυτα που πρεπει και θα πειραματιζονται....το μαρουλι το αγγουρι και το καροτο γινονται αναρπαστα απο τα δικα μου.....αν δε τρωνε φρεσκο καροτο υπαρχει και αποξηραμενο που το μουσκευεις με νερο...επιμενω στο καροτο για ολους τους παπαγαλους....νομιζω ειναι η βιταμινη Α που παιρνουν απο αυτο...(η η D???)
|
||||
|
||||
![]()
σημερα δεν τους αλλαξα την τροφη για το λογο που λες...
αφου φανε τους ηλιοσπορους μετα βαζουν μεσα τα ποδια και ανακατευουν την τροφη... σιγα σιγα θα τους βαλω και καροτο και μαρουλι και ολα... πες μου κατι. το αυγο οταν το βρασο διαβασα οτι πρεπει να μπει με το τσοφλι... να το σπασω απο πανω λιγο και να φενετε το ασπραδι η ο κροκος?? η να το σπασω στη μεση?
|
||||
|
||||
![]()
το αυγο το κοβουμε στη μεση για να εχουν προσβαση και στο λευκωμα και στον κροκο...και παντα με το τσοφλι για ασβεστιο...αλλα πρεπει να το αφηνεις μονο λιγες ωρες γιατι χαλαει γρηγορα...γιαυτο εγω δε χρησιμοποιω ποτε βρασμενο αυγο αλλα αυγοτροφη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα !!!! παιδια ειναι φυσιολογικο να μην παιζουν πολυ και να κουραζονται ευκολα??
σαν να θελουν να κοιμηθουν οπως τα μωρα τα δικα μας οταν γεννιουνται... ειναι το ιδιο και στα κοκατιλ?? δειτε μαι φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
υπερβολικη νωθροτητα ειναι σημαδι οτι κατι δεν παει καλα....μεχρι βεβαια να εξοικειωθουν με το χωρο και με σενα σιγουρα δε θα ειναι το ιδιο δραστηρια οπως αφου ηρεμησουν...
αλλα αν ειναι συνεχεια ετσι υπαρχει καποιο προβλημα.... εχει μεγαλη σημασια να τρωνε....ακομη και τα πιο φοβισμενα πουλια τρωνε...δεν ειναι σαν τα ψαρια.....τρωνε καλα τα πουλια σου?? επισης να προσεξεις την ωρα που ειναι ετσι κουρνιασμενα αν η ουρα τους κινειται πανω κατω...αυτο σημαινει δυσκολια στην αναπνοη..η ουρα πρεπει να μενει ακινητη...επισης να μην ακουγεται η αναπνοη τους (ρουθουνισμα).. μη ξενχνας επισης οτι τα πουλια ειναι πιο δραστηρια το πρωι και το σουρουπο...το μεσημερι εχουν κι αυτα την αναπαυλα τους...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |