|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στους δίσκους....... Οχι δεν εχω προσθεσει κανενα ψάρι.....
Εχω μόνο http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ichopterus.htm τον οποιο εχω από την αρχη ...... |
|
|||
|
|||
![]()
-Δεν θελω να σε "παρασειρω" σε λαθος "διαδρομους" σκεψεων(πως τα λεω..) αλλα αυτο:
.Ουσιαστικά πρόκειται για παμφάγο ψάρι, αφού χωρίς πρόβλημα τρώει ζωντανή τροφή, τροφές σε φυλλαράκι, ταμπλέτες, αλλά και είδη φυτικής προέλευσης όπως είναι το αγγούρι, η σαλάτα, ο αρακάς κλπ. ...εμενα θα με εβαζε σε ιδεες.... Μη ξεχνας οτι ισως πλεον μεγαλωσε και ζηταει "νεες γευσεις"... Και παλι το λεω δεν κανω τον ειδικο απλα τι σκεφτομαι λεω,αλλωστε με κοινο πλεκο ειχα τα ιδια συμπτωματα:οσο ηταν μικρος ηταν μια χαρα,οταν μεγαλωσε λιγο ομως την "επεφτε" στους εχινοδωρους...
|
||||
|
||||
![]()
είναι μικρός ακομα...... Δεν ξέρω και προσωπική εμπειρια απο αυτό το ψαρι δεν έχω. (Ομως απο ότι εχω ρωτησει απο αλλους χομπιστες που εχουν χρονια δεν ειχαν ποτε προβλημα....)
Ασε που η απορία μου ειναι το γιατί μεσα σε μια βδομάδα! Ξαφνικά τον επιασε και τα πηρε σβαρνα ? Θεωρώ ότι καπου αλλού ειναι το πρόβλημα..... Οσο για το κοινό πλεκο συμφωνω απολυτα! Είχα για χρόνια και πάντα όσο ηταν μικροι δεν πειραζαν και οσο μεγαλωναν αρχιζαν να "ενοχλουν"...... |
|
||||
|
||||
![]()
είχα παρατηρήσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα Microsorum Pteropus όταν σε κάποια φάση είχα αρχίσει να αναμειγνύω βρύσης με απιονισμένο για να καταφέρω χαμηλές σκληρότητες. Αυτό που έκανα ήταν να μειώσω την αναλογία προσθέτοντας περισσότερο βρύσης και τα φυτά επανήλθαν άμεσα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Equilibrium ριχνεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι...
Προφανώς πρεπει να αρχίσω ε ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η ανασυσταση αλατων σε φυτεμενο ενυδρειο δεν ειναι και τοσο απλη υποθεση.
Και η "οικονομια" στο να χρησιμοποιουμε νερο βρυσης ειναι καπως.. Εξαλλου το "σπασιμο" με νερο βρυσης εχει περιορισμους στη σχεση KH/GH και κατεπεκταση στη ρυθμιση του Ph..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μιξη οσμωσης/βρυσης και ιχνοστοιχεια | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 28-08-08 08:57 |
Αφρικάνες! (σε νερό για δίσκους) | basillis | Malawi | 36 | 13-02-08 14:45 |
χρήση όζον σε γλυκό νερό.. | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-11-07 15:40 |
Τεστ σε γλυκό νερό | giorgakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-08-07 23:18 |
Power 4 και χαλκός στα ιχνοστοιχεία | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 50 | 28-12-03 02:36 |