|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.
Με φάρμακο να μην προσπαθήσω να το πολεμήσω.; Την θερμοκρασία πως θα την ανεβάσω; Να βάλω θερμοστάτη στους 30;
|
||||
|
||||
![]()
Να την ανεβάσεις με τον θερμοστάτη (προσπάθησε σιγά σιγά να γίνει αυτή η άνοδος) και να παρακολουθείς το θερμόμετρο σου (που πρέπει να έχεις διότι οι θερμοστάτες δεν είναι τόσο ακριβείς) να μην υπερβείς αυτή την θερμοκρασία.
Το φάρμακο θα προκαλέσει και άλλα προβλήματα και είναι η τελευταία λύση, εφόσον όμως μιλάμε για ich δεν θα σου χρειαστεί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγνώμη αν σε ζάλισα αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα πρέπει ο συνδιασμός των 2 να τους κάνει και πολύ καλό......
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά ναι θα την "ακούσουν" λίγο αλλά θα συνέλθουν πιθανότατα μετά.
Στις φωτό δεν διέκρινα (ίσως στην δεύτερη ναι) ασθένεια πάντος. Κανείς άλλος?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ πάντως έκανα αυτό που μου είπατε, δηλ. ανέβασα την θερμοκρασία στα 29 -30, έβαλα αλάτι και το ενυδρείο έγινε ένα άσπρο πράγμα - γαλακτερό θα το έλεγα - που τώρα καθάρισε, έβγαλα και τα φυτά και τα έβαλα για λίγο στο 125άρι μου με τα τροπικά και έχω την αίσθηση΄ότι τα σημαδάκια στις ουρές και στα πτερύγια είναι πιό αχνά σήμερα. Πότε αλήθεια θα αρχίσει να δίχνει το πράμα δηλ. η θεραπεία πόσες μέρες θα κρατήσει ;
|
||||
|
||||
![]()
Θα περιμένεις 10 ημέρες ,ούτε μέρα λιγότερο.Μετά από την 11η θα μπορείς βαθμιαια να μειώνεις την θερμοκρασία και με μικρες αλλαγες νερού να αφαιρείς σιγά σιγά το αλάτι (7-10ημερες) και να επανατοποθετήσεις τα φυτά σου .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι κατάφερα να ανεβάσω !!!!???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι? (άλατα? αλγη?) | bisonas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-10-08 00:53 |
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-07-07 13:03 |
Τι μπορεί να είναι; | KwstasV | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-07 17:16 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |
Πόσο μακριά μπορεί να είναι τα καλώδια? | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-05-06 16:05 |