|
|
||||
|
||||
![]()
ick πολυ ευκολο στην αντιμετωπιση εξωπαρασιτο.ανοδο της θερμοκρασιας κατα 3βαθμους με προσθηκη αλατιου(οχι μαγειρικης!!) 2,5γρ/λιτρο και σε 10μερες παει!εγω παντως οταν το παθαιναν τα ψαρια το αντιμετωπιζα με καθημερινες 50% αλλαγες
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασία τώρα είναι 26 βαθμοί. Αν το ανεβάσω κατά 3 βαθμούς δηλ. 29 τα χρυσόψαρα δεν θα έχουν πρόβλημα ;
------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Minakki : 07-09-08 στις 09:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σου φαίνετε πολύ? Και όμως η αναλογία είναι 3 γρ./λίτρο εφόσον τα 60 λίτρα είναι καθαρό νερό τότε θέλεις περισσότερο και από τα 150 γρ. το οποίο πρέπει πρώτα να διαλύσεις σε νερό του ενυδρείου.
Όσο για την θερμοκρασία πόση είναι τώρα στο ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασία είναι τώρα 27 βαθμοί.
|
||||
|
||||
![]()
Την ανεβάζεις στους 30 και σε λίγες μέρες θα είσαι οκ από ich (σε συνδιασμό με την προσθήκη αλατιού). Εφόσον η διάγνωση της ασθένειας είναι αυτή!
Μήπως πρώτα να ανέβαζες φωτό των ψαριών προσπαθώντας να φαίνονται τα στίγματα που αναφέρεις?
|
||||
|
||||
![]()
Θα το προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.
Με φάρμακο να μην προσπαθήσω να το πολεμήσω.; Την θερμοκρασία πως θα την ανεβάσω; Να βάλω θερμοστάτη στους 30;
|
||||
|
||||
![]()
Να την ανεβάσεις με τον θερμοστάτη (προσπάθησε σιγά σιγά να γίνει αυτή η άνοδος) και να παρακολουθείς το θερμόμετρο σου (που πρέπει να έχεις διότι οι θερμοστάτες δεν είναι τόσο ακριβείς) να μην υπερβείς αυτή την θερμοκρασία.
Το φάρμακο θα προκαλέσει και άλλα προβλήματα και είναι η τελευταία λύση, εφόσον όμως μιλάμε για ich δεν θα σου χρειαστεί.
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι κατάφερα να ανεβάσω !!!!???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι? (άλατα? αλγη?) | bisonas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-10-08 00:53 |
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-07-07 13:03 |
Τι μπορεί να είναι; | KwstasV | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-07 17:16 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |
Πόσο μακριά μπορεί να είναι τα καλώδια? | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-05-06 16:05 |