|
|
||||
|
||||
![]()
σεε ευχαριστω φιλε μου... να σαι καλα...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
go on thanasis76!!!
![]() ![]() ![]() αψογος...βαλε και μια τιμη ποσο θα μου χρεωνεις τα κλουβια που θα σου παραγγελνω??
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι μερακλής! Ωραία δουλειά!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...
η αληθεια ειναι οτι παντα οταν φτιαχνω κατι θελω να ειναι ομορφο και σωστο... κι επιδη μπορει μερικοι να πουν καλα γιατι δεν το κολλαγε το συρματοπλεγμα... απλα θελω να πω οτι αν το κολλουσα, ακομα και με ανοξειδωτη κολληση που χρησημοποιω θα φυγει το γαλβανισμα και θα σκουριαση σχεδον αμεσος... οποτε το ραψιμο ειναι μονοδρομος... ![]() ![]() στο τελος θα σας πω ποσο κοστισαν τα υλικα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ καλη δουλεια!!!Ποιανουν τα χερια σου!!!
Υ.Σ. Ποσο παει το ενα ???Αν σκεφτεις παντος να φτιαχνεις και να πουλας μονο απο τον Πανο και απο εμενα θα εχεις καλη αρχη ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια !!!!
αλλα οχι και να φτιαχνω... εχω και μια δουλεια... ![]() ![]() συνεχιζουμε σημερα.... στην πρωτη φωτο η κλουβα που επιτελους τελειωσε το ραψιμο... αφου λοιπον τελειωσε το δυσκολο κομματι παμε παρακατω... στην δευτερη φωτο ειναι λαμαρινα αλουμινιου... αφου μετρησουμε και χαραξουμε σωστα αρχιζουμε να στραβωνουμε τα πλαινα για να φτιαξουμε ενα ταψι που θα ειναι ο πατος της κλουβας οπως βλεπετε στις φωτο τρια και τεσσερα... παρακατω θελω τη γνωμη σας.... στις φωτο πεντε, εξι, εφτα ειναι η λαμαρινα που εμεινε και αφου την σταβωσα την τοποθετησα δοκιμαστικα για να βγαλω φωτο στην πλατη της κλουβας... σκεφτηκα οτι ετσι και δεν θα λερωνουν τα παπαγαλακια μου οταν τρωνε και θα αισθανονται πιο ασφαλεις... τι λετε εσεις?? θελω τη γνωμη σας... να τη βαλω η οχι...?? σας ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι!!!! ειπα και σημερα να δουλεψω λιγο και πηγα στο μαγαζι...
μετα απο σκεψη σημερα αποφασισα να μην χρησημοποιησω καθολου λαμαρινα και να γινει και το ταψι αλλα και η πλατη απο κοντρα πλακε (ξυλο) ![]() βλεποντας πιο κατω τις φωτο θα συμφωνησετε μαλλον μαζι μου... σημερα εκανα το ξυλουργο και εκανα το σπιτι πιο καλαισθητο στο ματι... θα ειναι βλεπετε μεσα στο σαλονι οποτε επιβαλεται... ειχα παρει τα ξυλα που βλεπετε στη πρωτη και δευτερη φωτο... αφου μετρησα και τα εκοψα στις διαστασεις που επρεπε, τα γωνιασα οπως βλεπετε στις φωτο τρια και τεσσερα... και μετα αρχησα να τα βαζω πανω στην κλουβα οπως βλεπετε στην φωτο πεντε. το τελικο αποτελεσμα το βλεπετε στις φωτο εξι και εφτα... φυσικα μολις φυγουν στα πανακια και μπει η πλατη και το ταψι θα βαφτουν ολα... και οσο το βλεπω τοσο μου αρεσει... ![]() αυριο θα παω βα παρω ξυλο για πλατη και ταψακι, οποτε σε 2-3 μερες θα ειναι ετοιμο... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |