|
|
||||
|
||||
![]()
καλη ευκολια..ποσταρε φωτο κατα τη διαρκεια...πως εκανες τι...να μας δινεις ιδεες...και να μας πεις ποσο σου κοστισαν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θα σας αφηνα ετσι...
|
||||
|
||||
![]()
και μια μια να τις βάζεις, να παρακολουθούμε την εξέλιξη, δεν μας πειράζει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγινε παιδια!! οτι θελετε.. σημερα σχεδον τελειωσε κατασκευη του σκελετου... αυριο κολλαω κατι τελευταια και ανεβαζω φωτο απο το σκελετο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! οπως ειπα χθες σημερα βαζω τις πρωτες φωτογραφιες...
στην πρωτη φωτο ειναι οι ανοξειδωτες βεργες 6 χιλ. στην δευτερη και τριτη φωτο ο σκελετος μετα απο τι κολλησεις... και στην τεταρτη το πορτακι... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προδιαγραφες για πολυ ωραιο κλουβι!!! πιανουν τα χερια σου....
![]() σκεψου τι μηχανισμο θα βαλεις για να ασφαλιζει η πορτα και δειξε μας το "διχτυ"...να μην ειναι με μεγαλα ματια και περναει το μικρο κεφαλι των κοκατιλ....επισης θα ειναι τερτραγωνισμενο η με οριζοντιες γραμμες μονο? γιατι θα πρεπει να σκεφτεις πως θα στηριζεις τις κουρνιες...
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!! σε ευχαριστω για τα καλα λογια...
στην πορτα απλα εχω σκεφτει ενα μικρο λουκετακι... βλεπεις ειναι και διαολακια τα παπαγαλακια... σκεφτεσαι κατι αλλο?? το δυχτι σου ανεβαζω φωτο αλλα τα ματια ειναι περιπου 1cm η μια πλευρα και 2cm η αλλη περιπου... οσο για την στιριξη σκεψου οτι ολες θα ειναι απο ευκαλιπτο... οποτε η στιριξη θα γινει με πατεντα... γενικα μου αρεσουν οι κατασκευες και λογο οτι εχω και σχεδον οτι εργαλεια θελω, τα καταφερνω.... σημερα λογικα θα κολληθουν εσωτερικα τα στιριγματα για τα μπολ φαγητου που θα ειναι εσωτερικα και θα μπει και οσο προλαβω συρματοπλεγμα... θα ανεβασω το βραδυ φωτο... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |