|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν μου αρεσουν οι χρωματικες ποικιλιες... μου αρεσουν πολυ τα γκρι... και τα κιτρινα-λευκα με κοκκινα μαγουλα... και καπου διαβασα οτι τα θυλικα δεν εχουν τοσο πολυ κιτρινο οσο τα αρσενικα... οταν ερθει η ωρα θα δουμε...
|
||||
|
||||
![]()
στον κλασικο γκρι χρωματισμο τα θηλυκα δεν εχουν ολοκιτρινο προσωπο οπως τα αρσενικα (ισως βεβαια ειναι νεαρο αρσενικο) . επισης τα φτερα της ουρας ειναι καλο σημαδι...τελος καθε πουλι που"κελαηδαει"..σφυριζει καποιο σκοπο και δεν φωναζει απλα..ειναι σιγουρα αρσενικο..
κοιτα εδω ενα ζευγαρι στο προσωπο...το ιτρινο ειναι αρσενικο
|
||||
|
||||
![]()
οταν θα ερθει η ωρα θα παω και θα του ζητησω να ζητησει απο εκει που τα περνει να του στειλει ενα ζευγαρι...
θα του πω να τον ρωτησει τι χρωματα εχει και βλεπουμε... αλλα θα μου αρεσε να ειχα κιτρινο η ασπρο, η ολο γκρι με κιτρινο κεφαλι.. αλλα τα παρδαλα δεν μου αρεσουν...
|
||||
|
||||
![]()
φωτο απο ποικιλιες..
1 γκριζολευκη περλα 2 ποικιλοπτερα 3 γκριζολευκη 4 λουτινο 5-6 περλες λιγο διαφορετικες.. 7 νεαρα πουλια..μοιαζουν με θηλυκα αλλα εχουν μικροτερα λοφια και ουρες.. 8 διαχωρισμος αρσενικου θηλυκου..πολυ καλα φαινονταιοι ραβδωσεις στην ουρα..
|
|||
|
|||
![]()
Panos-alex/polis τα δικά σου cockatiel τα έχεις εξημερώσει?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι...δεν τρομαζουν αλλα δε τα χαιδευω...
|
||||
|
||||
![]()
το 4 ειναι ολα τα λεφτα για εμενα μετα το κιτρινο ποθ εχω δει σε φωτο και μετα το 3.
|
||||
|
||||
![]()
θελουν εμεπιρια αυτες οι ποικιλες για να ξεχωρισεςι φυλο..καλο κουραγιο..
![]() εκτος απο το 3. στην κιτρινη μπορεις ισως να δεις τις πιο σκουροκιτρινες ραβδωσεις...αλλα αν η ουρα ειναι λευκη...δυσκολα...
|
||||
|
||||
![]()
ολο στα δυσκολα παω και πεφτω...
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |