|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σήμερα θα πάρω τον βράχο να πάρω ζωντανό?Τι είναι καλύτερο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 12-08-08 στις 23:40 |
|
|||
|
|||
![]()
Χριστίνα, δεν χρειάζονται βιασύνες.
![]() Το σωστό είναι να βάλεις τον βράχο και το υπόστρωμα (αραγωνίτη), κυκλοφορητές, skimmer κλπ κλπ και να το αφήσεις για αρκετές μέρες. Ο βράχος θα είναι το ζωντανό σου φίλτρο και δεν χρειάζεται να ρίχνεις βακτηρίδια. Όχι ότι κάνουν κακό βέβαια. Στην παρούσα φάση θα πρέπει να έχεις υπομονή έτσι ώστε να περάσεις τις "παιδικές ασθένειες" ενός νεοσύστατου θαλασσινού ενυδρείου. Επίσης να "διπλοτσεκάρεις" όλες τις συμβουλές και πληροφορίες που δέχεσαι.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μπερδευτεί.¶λλα μου λέει ο ένας και άλλα ο άλλος και άλλα από το μαγαζί.Λοιπόν αυτή τη στιγμή το ενυδρείο τ αγόρασα τη προηγούμενη Τρίτη,μια βδομάδα.Δεν αγόρασα εξτρα εξοπλισμό,το φίλτρο που είχε μέσα.Έφτιαξα την αλατότητα,αυτή τη στιγμή είναι 1.022,καλά δεν είναι???Και ξεκίνησα βακτήρια stress zyme της api,4 καπάκια ανα 3 μέρες.Στο μαγαζί μου είπαν να τελειώσει το μπουκάλι με τα βακτήρια και μετά να βάλω βράχο.Αυτή τη στιγμή τι να κάνω?Α και κάτω έχει άμμο νομίζω μου την είπε από το μαγαζί aqua coral δεν το θυμάμαι ακριβώς.Βοήθειαααααα
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα βακτήρια να κάνουν τι? Σε τι? Περιέγραψε λίγο το φίλτρο γιατί από ότι κατάλαβα υπάρχει φίλτρο.
Επίσης την αλατότητα με τι την μετράς?
|
|||
|
|||
![]()
Την αλατότητα έχω πάρει ένα πυκνόμετρο-θερμόμετρο.Λοιπόν έχει φίλτρο,όπως ανοίγεις το καπάκι έχει ένα κουτί το οποίο μέσα έχει μια αντλία,σφουγγάρι και από κατώ βιολογικό υλικό κάτι άσπρες πετρούλες,έτσι μου τις είπαν από το μαγαζί.Μέσα στο ενυδρείο καταλήγει μια αντλία δεν ξέρω αν σε βοήθησα.Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται και skimmer και κυκλοφορητής.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πες μας πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? Ή τις διαστάσεις του (μήκος - πλάτος - ύψος).
Επίσης δες τα λίτρα που αναγράφουν επάνω οι κυκλοφορητές. Η άμμος που σου έδωσε το κατάστημα ξέρεις αν ήταν ζωντανή?
|
|||
|
|||
![]()
Το φίλτρο είναι heto aquarum tank,60 λίτρα.Πάνω στο φίλτρο γράφει τα εξής Wp 600
Voltage 220-240v Watt 8,5w Frequency 50Hz Max output 600l/h Max height 0,72 m |
![]() |
Tags |
ιππόκαμποι, ιππόκαμπος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | stamoulis h | Δίσκοι | 17 | 16-09-07 09:26 |
Καινουργιο Ενυδρειο με Lifalily | andreasp | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 14 | 08-06-07 15:01 |
ενυδρειο με δισκους | nendosstelios | Δίσκοι | 9 | 19-06-06 13:50 |
Ενυδρειο Με Αγρια Ειδη | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-10-05 02:46 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |